Reorganisatie management Nolte

Woensdag 21 augustus 2019

Reorganisatie bij Nolte: commercieel directeur Stephan Haas en technologiebaas Stefan Uhl ruimen eind deze maand het veld en er is en nieuwe baas voor de meubelafdelingen.
Reorganisatie management Nolte

Foto: Nolte (website)

 

De directies van Nolte Möbel GmbH & Co. KG en Express Möbel GmbH & Co. KG worden voortaan aangevoerd door voormalig voorzitter Oliver Bialowons. Dat is besloten door de aandeelhouders, de raad van commissarissen en de adviesraad van de slaapkamermeubelfabrikant uit Germersheim

Stephan Haas en Stefan Uhl verlaten de Nolte Group volgens het bedrijf 'met wederzijdse instemming' eind augustus 2019, zo melden verschillende Duitse vakmedia. Met deze wijziging zouden besluitvormingsprocessen moeten verbeteren en versnellen. Bialowons, eerder in zijn carrière onder meer actief voor Neckermann en Hülsta, is sinds 1 februari dit jaar voorzitter van het management van de meubelbedrijven van de Nolte groep.

Nolte en Express voeren daarnaast elk ook nog een afdeling met keukens en de Nolte groep omvat ook nog Drum Systeme met glazen (tussen)wanden.
Links

www.drum-systeme.de
www.express-moebel.com
www.nolte-moebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, slaapkamer, kast, commode, bed, ledikant, klerenkast, personalia, Oliver Bialowons, #nolte, #noltemoebel, #expressmoebel

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden