Reorganisatie management Nolte

Woensdag 21 augustus 2019

Reorganisatie bij Nolte: commercieel directeur Stephan Haas en technologiebaas Stefan Uhl ruimen eind deze maand het veld en er is en nieuwe baas voor de meubelafdelingen.
Reorganisatie management Nolte

Foto: Nolte (website)

 

De directies van Nolte Möbel GmbH & Co. KG en Express Möbel GmbH & Co. KG worden voortaan aangevoerd door voormalig voorzitter Oliver Bialowons. Dat is besloten door de aandeelhouders, de raad van commissarissen en de adviesraad van de slaapkamermeubelfabrikant uit Germersheim

Stephan Haas en Stefan Uhl verlaten de Nolte Group volgens het bedrijf 'met wederzijdse instemming' eind augustus 2019, zo melden verschillende Duitse vakmedia. Met deze wijziging zouden besluitvormingsprocessen moeten verbeteren en versnellen. Bialowons, eerder in zijn carrière onder meer actief voor Neckermann en Hülsta, is sinds 1 februari dit jaar voorzitter van het management van de meubelbedrijven van de Nolte groep.

Nolte en Express voeren daarnaast elk ook nog een afdeling met keukens en de Nolte groep omvat ook nog Drum Systeme met glazen (tussen)wanden.
Links

www.drum-systeme.de
www.express-moebel.com
www.nolte-moebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, slaapkamer, kast, commode, bed, ledikant, klerenkast, personalia, Oliver Bialowons, #nolte, #noltemoebel, #expressmoebel

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
 
CBM bezint tijdens ALV 2019
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Orgatec 2020 groeit
De biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder
CFO Beter Bed gewipt
De Raad van Commissarissen van Beter Bed Holding heeft de heer Hugo van den Ochtend (foto) ontheven van zijn taken en verantwoordelijkheden als financieel directeur (CFO).
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden