Reorganisatie management Nolte

Woensdag 21 augustus 2019

Reorganisatie bij Nolte: commercieel directeur Stephan Haas en technologiebaas Stefan Uhl ruimen eind deze maand het veld en er is en nieuwe baas voor de meubelafdelingen.
Reorganisatie management Nolte

Foto: Nolte (website)

 

De directies van Nolte Möbel GmbH & Co. KG en Express Möbel GmbH & Co. KG worden voortaan aangevoerd door voormalig voorzitter Oliver Bialowons. Dat is besloten door de aandeelhouders, de raad van commissarissen en de adviesraad van de slaapkamermeubelfabrikant uit Germersheim

Stephan Haas en Stefan Uhl verlaten de Nolte Group volgens het bedrijf 'met wederzijdse instemming' eind augustus 2019, zo melden verschillende Duitse vakmedia. Met deze wijziging zouden besluitvormingsprocessen moeten verbeteren en versnellen. Bialowons, eerder in zijn carrière onder meer actief voor Neckermann en Hülsta, is sinds 1 februari dit jaar voorzitter van het management van de meubelbedrijven van de Nolte groep.

Nolte en Express voeren daarnaast elk ook nog een afdeling met keukens en de Nolte groep omvat ook nog Drum Systeme met glazen (tussen)wanden.
Links

www.drum-systeme.de
www.express-moebel.com
www.nolte-moebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, slaapkamer, kast, commode, bed, ledikant, klerenkast, personalia, Oliver Bialowons, #nolte, #noltemoebel, #expressmoebel

Gerelateerd nieuws
De Italiaanse valentijnstafel
Dit jaar is je valentijn.. Frido, de nieuwe koffietafel van Bross-Italy. Het is een puzzel, gemaakt van geometrische vormen met verschillende afwerkingen. De hartvorm is ťťn van de mogelijke uitvoeringen.
lees verder
Nieuwe fantasieŽn van Snurk
Snurk creŽert fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Het bedrijf komt met een nieuwe beddengoed collectie, die bestaat uit vijf nieuwe prints.
lees verder
Corona legt productie Medal stil
Het Corona virus heeft ook gevolgen voor de meubelproductie. Zo ligt de productie van de merken Up2date en Medalounger enige tijd stil. Er is echter ook nieuws over nieuwe producten.
lees verder
Nieuw outdoor bij Carl Hansen
Nadat Carl Hansen & Son eerder de outdoor collectie van de Deense architecte Bodil Kjaer lanceerde, gaat de fabrikant dit jaar nog een stap verder.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden