Red Dot award voor Bece

Donderdag 15 april 2021

B&C Raamdecoratie (Bécé) heeft met de Refashion serie uit de collectie rolgordijnen, een felbegeerde Red Dot Design Award 2021 gewonnen.
Red Dot award voor Bece

De unieke Refashion serie van het raamdecoratielabel Bécé heeft de Red Dot Design Award 2021 gewonnen, een prijs die wordt toegekend aan productontwerpen.

 

De bekroonde serie maakt onderdeel uit van de collectie rolgordijnen die een heel bijzondere serie stoffen bevat die gedeeltelijk zijn gemaakt van geüpcyclede restjes kleding uit de mode-industrie. Deze restjes worden verzameld, gesorteerd, geborsteld en vervolgens tot prachtige garen gesponnen waar een unieke serie rolgordijn is gemaakt.

 

Door restjes polyester uit de mode-industrie te upcyclen, gebruiken we minder nieuwe grondstoffen: een kleine stap naar een groenere toekomst. 

 

Uiteraard is men bij het B&C Raamdecoratie uit Nunspeet zeer trots op deze erkenning van de collectie.



Links

www.b-cinternational.com
www.bece.be
www.bece.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, project, contract, refashion, reddot, designaward, trots, #bece, #bczonwering, #refashion, #reddotdesignaward

Gerelateerd nieuws
NIeuwe aluminium jaloezieën
De nieuwe aluminium jaloezieën van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
 
Award voor LED - designrail Forest
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
 
Arte meets Moooi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden