Re|Living Interieurprofessionaldag

Woensdag 04 mei 2022

De Woonindustrie, BNS Crisp en NIA Academie bundelen hun kwaliteiten, gaan fris van start en organiseren op maandag 27 juni een gloednieuwe live Interieurprofessionaldag met het thema ĎRe/Livingí.
Re|Living Interieurprofessionaldag

Wat kunnen de interieurprofessionals verwachten? De laatste trends uit Milaan, kleur en inspiratie verpakt in de vorm van lezingen, talks, workshops en een Re/Living-route met de laatste noviteiten in DWI (De Woonindustrie). Geen subsessies meer via een tv-scherm, maar live inspiratie. Tussendoor kunnen de deelnemers bijpraten met collega’s uit het vak.

 

Binnenkort wordt meer informatie bekend over het programma dat DWI, BNS Crisp en NIA Academie samenstellen en start een Early Bird ticket verkoop. Interieurjournaal zal hier natuurlijk over berichten.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.bnscrisp.nl
www.nia-academie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, interieurprofessionals, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #bnscrisp, #niaacademie, #reliving

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden