Geslaagde editie Proposte

Woensdag 04 mei 2022

De Proposte in Villa Erba, Como, trok een behoorlijk aantal bezoekers uit vele landen. Alle exposanten die deelnamen aan de drie-daagse beurs in Cernobbio waren tevreden met de deelname van kopers van over de hele wereld.
Geslaagde editie Proposte
Geslaagde editie Proposte Geslaagde editie Proposte Geslaagde editie Proposte Geslaagde editie Proposte

De opkomst was met meer dan 30% gestegen en vooral de deelname van buitenlandse bedrijven met meer dan 45%', zei de na drie jaar vertrekkende president Piercarlo Vigano. 69 Exposanten presenteerden hun nieuwe collecties op Proposte 2022 en bezoekers kregen een algemene preview van de materialen, ontwerpen en kleuren in de installatie van het Exhibitor Forum in de Padiglione Centrale.

 

De invloeden van de natuurlijke wereld vielen op, zowel in het uitgebreide gebruik van garens gemaakt van plantaardige vezels, met enkele experimenten in het gebruik van ongebruikelijke soorten en melanges, als het kleurenpalet, gedomineerd door warme aardetinten naast groene en blauwe tinten. Altijd aanwezig zijn off-white en neutrale kleuren toegepast op nieuwe vezels en dessins. De prints bevatten voornamelijk dierlijke en botanische motieven.

 

Bouclé- en slubgarens worden vaak gebruikt, waardoor stoffen stevigheid en onregelmatige texturen krijgen. Er wordt geëxperimenteerd met metallic garens en gelamineerde afwerkingen in zowel gordijnen als meubels.

 

Steeds meer exposanten besteden bijzondere aandacht aan duurzaamheid, zowel vanuit het oogpunt van de productiecyclus als bij de presentatie van noviteiten die worden gekenmerkt door de keuze voor gerecyclede materialen.

 

'Ik wil alle exposanten oprecht bedanken die hun vertrouwen in Proposte blijven tonen door hun exclusieve collecties in Villa Erba te presenteren", zei directeur Massimo Mosiello. 'De beurs bevestigt zijn positie als internationale showcase. Deze editie registreerde 70% buitenlandse bezoekers en 30% Italiaanse bezoekers.'

 

Het toegenomen aantal bezoekers is zeker ook voor ons een bron van voldoening en we maken van de gelegenheid gebruik om de organisatoren te feliciteren met hun professionaliteit en expertise. Proposte is een wereldwijde showcase en een vlaggenschip voor Italië, dat ook grote voordelen oplevert voor ondersteunende activiteiten,' voegt Piero Bonasegale, directeur van Villa Erba, toe.

 

Tijdens de drie dagen van de tentoonstelling werd de video 'Italië is gewoon buitengewoon: beIT' getoond in de Ali Lario en Cernobbio om de Made-in-Italy-productie te promoten, de Italiaanse export te ondersteunen en de internationalisering van het Italiaanse economische systeem te benutten.

 

Nadat de gordijnen in Villa Erba zijn neergelaten, gaat Proposte naar het web: de beurs gaat online met de marktplaats fierasmart365.propostefair.it, waardoor exposanten een extra virtuele showcasemogelijkheid krijgen.

 

Piercarlo Vigano is aan het einde van de drie jaar termijn als voorzitter. Alessandro Tessuto, van Clerici Tessuto & C., heeft ermee ingestemd om de nieuwe president van Proposte voor de komende drie jaar te worden. De hele raad van bestuur van Proposte wordt vernieuwd: Mauro Cavelli geeft de teugels door aan zijn zoon Matteo, die zich zal voegen bij Tessuto, Viganò, Marco Parravicini van Parà en Diego Vercellino van Sirio Tendaggi. Het voltallige bestuur dankt het vertrekkende bestuurslid Mauro Cavelli voor zijn waardevolle bijdrage, geleverd gedurende meer dan twintig jaar samenwerking.

 

Op naar de 30e editie!Links

www.propostefair.it
fierasmart365.propostefair.it/en

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, uitstel, uitgesteld, later, postpone, verschoven, verplaatst, #villaerba, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #proposte, #propostefair, #proposte29, #propostefair2022

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
 
Jardin van Instabilelab
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden