Randprogramma R+T

Donderdag 18 januari 2024

Van 19 tot 23 februari vindt de beurs R+T 2024 plaats in Stuttgart. Tijdens het event kunnen bezoekers de nieuwste rolluiken-, deuren- en zonweringsproducten ontdekken. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan het uitgebreide randprogramma.
Randprogramma R+T

In een eerder artikel besteedde Interieurjournaal al aandacht aan de shows, forums en seminars die tijdens R+T plaatsvinden. Een voorbeeld zijn de genomineerde en bekroonde producten die zijn ingezonden voor de R+T Innovation Award. Meer dan 80% van de bedrijven ontwikkelt innovaties voor R+T en presenteert ze op de beurs aan het wereldwijde publiek.

 

Op donderdag 22 februari 2024 is er ook een breed aanbod aan lezingen en workshops voor architecten en planners. De sessies kunnen van tevoren individueel worden geboekt. De reeks evenementen vindt plaats op donderdag 22 februari 2024, van 11:00 tot 15:45 uur in zaal C4 van het ICS. Voor en na de twee sessies is er ook gelegenheid om exposanten op de R+T te bezoeken die bijzonder interessante producten voor architecten presenteren. Deze zijn voorzien van het keurmerk Producten voor architecten.

 

De snelle ontwikkeling van smart home technologie heeft het wonen de afgelopen jaren radicaal veranderd. Van het bedienen van zonwering en verlichting via een smartphone tot spraakgestuurde assistenten die ondersteuning bieden in het dagelijks leven - de mogelijkheden lijken eindeloos. Maar hoe zullen smart homes zich in de toekomst ontwikkelen? Dagelijkse presentaties en discussiepanels met technische experts gaan in op deze vragen. Het Smart Home Forum vindt dagelijks plaats op de stand van het Bundesverband Rollladen + Sonnenschutz e.V. (stand EO335) in de oostelijke ingang tijdens lunchtijd.

 

Deze editie van Outdoor.Ambiente.Living presenteren gerenommeerde fabrikanten zoals Bahama, Brand New Projekt, Caravita, Cisoventex, Corradi, Erhardt Markisen, Euromarkisen, Leiner, Lucas Outdoor, Markilux, Me-Design, Parapro, Reflexa, Shadesign en Warema hun innovatieve zon- en weerbeschermingssystemen met een focus op outdoor catering: van zonneschermen, parasols en zonnezeilen tot terras- of lamellendaken en een breed scala aan accessoires. Outdoor.Ambiente.Living vindt dagelijks plaats in het bovenste en onderste Rothaus Park in het expositiecentrum van Stuttgart.

 

Ook de Young Talents show vindt weer plaats. De volgende generatie rolluiken- en zonweringtechnici toont hier hun werk. De speciale show kan dagelijks worden bezocht op de BVRS-stand (stand EO331) in de oostelijke ingang. Bezoekers kunnen ook hun eigen talent tonen, namelijk tijdens de De Handwerkerbattle 2024. Twee teams nemen het tegen elkaar op en moeten verschillende opdrachten oplossen. Ze moeten bijvoorbeeld het doek van een zonnescherm vervangen of buitenjaloezieën, rolluiken of ZIP-systemen installeren. Aandrijfmotoren instellen en een smart home systeem programmeren zijn andere spannende taken die opgelost moeten worden. Nieuw zijn de binnenzonwering, poorten en het trendthema buitenleven. Er zijn mooie prijzen te winnen. De wedstrijden vinden plaats bij de East Entrance op stand EO342.

 

Klik hier voor meer informatie en tickets.Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rtexpo, #rt2024, #landesmesse, #rt2024

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder
Buitenlandse vestiging Tica
Tica opent een buitenlandse vestiging in België via de overname van het Brussels International Cash & Carry Center in de Brussels International Trade Mart.
lees verder
Invloed van kleur
Tarkett publiceert kleurenstudie over invloed van kleur in leeromgeving.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden