Raakt u de klant in het hart?

Dinsdag 06 mei 2014

Op 16 juni kunnen interieurspecialisten terecht In de Handelsbeurs in Gent voor de twaalfde editie van het Interieurdecoratie Congres. Dankzij sprekers Herman Toch (Dreams & Fears) en Carin Frijters (CF Retail) komt u te weten of u op de goede weg zit.
Raakt u de klant in het hart?

Het Interieurdecoratie Congres is een evenement van beursorganisator Intirio (Textirama) en Intres Belgium. En wordt gesponsord door ondermeer B&C Products, Inside, Luxaflex, Desso, Arte en Toppoint.

Thema's en vragen tijdens het jaarlijkse Interieurdecoratie Congres zijn: 'Zit uw winkelconcept wel snor? Stimuleer shoppers op de juiste manier en raak ze in het hart! Ervaren ze uw zaak als een betrouwbare partner die hen verder helpt?'

'De wereld is in volle transformatie. Onze denkmodellen lijken niet meer te kloppen. We doen alles volgens het boekje en toch staan we onder druk. We zullen dingen fundamenteel anders moeten aanpakken, willen we weer relevant worden in het leven van mensen', aldus de congresorganisatie.

Herman Toch, een van de sprekers geeft In 'Transformeren om te overleven', zijn visie op onze veranderende wereld. Bovendien doet hij aan de hand van tien paradigma's een nieuwe soort marketing uit de doeken en toont hij aan wat we moeten doen om succesvol te zijn.
Herman Toch is co-founder van Dreams & Fears. Momenteel adviseert hij grote merken als Heineken, Philips, Heinz, VMMa en de Colruyt groep.

Carin Frijters, een van de andere sprekers tijdens het congres, is allround retail professional, inspirator en auteur van het retailboek 'Prikkel de Koopknop'. En eigenaar van CF retail, adviesbureau voor helder en pragmatisch retailadvies, retailinspiratie, retailstyling en retailmerchandise.
Carin Frijters: 'Internet of niet: de winkel in het straatbeeld zal altijd blijven bestaan. Maar de spelregels veranderen wel in een rap tempo. De consument heeft hoge eisen en weinig tijd. Winkelen moet vooral relevant zijn en weer een feestje worden. Aan de retailer de taak om dat te bieden en de slingers op te hangen. Consumenten blijken zeer goed te prikkelen en zelfs een zogeheten koopknop te bezitten. Verleiden, verkopen en verbinden, daar gaat 'Prikkel de Koopknop' over. Zodat je omzet kunt blijven omarmen. Ook in deze concurrerende markt.'

Kostprijs (incl. Walking Dinner, excl. btw)

Interieurdecoratie-, huislinnen- en meubelretailers betalen
€ 60,- per persoon
€ 40,- per extra persoon van hetzelfde bedrijf
Overige deelnemers betalen € 100,-

Handelsbeurs
Kouter 29
9000 Gent
Links

www.idcongres.be

Tags

interieur, wonen, interieurdecoratie, decoratie, retail, detailhandel, winkel

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
Buitenlands design op Showup
Over minder dan twee weken vindt decoratiebeurs Showup plaats. Zondag 1 september en maandag 2 september wordt het event gehouden in Expo Haarlemmermeer. Naast Dutch Design zijn hier ook veel interessante buitenlandse merken te vinden.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden