Raakt u de klant in het hart?

Dinsdag 06 mei 2014

Op 16 juni kunnen interieurspecialisten terecht In de Handelsbeurs in Gent voor de twaalfde editie van het Interieurdecoratie Congres. Dankzij sprekers Herman Toch (Dreams & Fears) en Carin Frijters (CF Retail) komt u te weten of u op de goede weg zit.
Raakt u de klant in het hart?

Het Interieurdecoratie Congres is een evenement van beursorganisator Intirio (Textirama) en Intres Belgium. En wordt gesponsord door ondermeer B&C Products, Inside, Luxaflex, Desso, Arte en Toppoint.

Thema's en vragen tijdens het jaarlijkse Interieurdecoratie Congres zijn: 'Zit uw winkelconcept wel snor? Stimuleer shoppers op de juiste manier en raak ze in het hart! Ervaren ze uw zaak als een betrouwbare partner die hen verder helpt?'

'De wereld is in volle transformatie. Onze denkmodellen lijken niet meer te kloppen. We doen alles volgens het boekje en toch staan we onder druk. We zullen dingen fundamenteel anders moeten aanpakken, willen we weer relevant worden in het leven van mensen', aldus de congresorganisatie.

Herman Toch, een van de sprekers geeft In 'Transformeren om te overleven', zijn visie op onze veranderende wereld. Bovendien doet hij aan de hand van tien paradigma's een nieuwe soort marketing uit de doeken en toont hij aan wat we moeten doen om succesvol te zijn.
Herman Toch is co-founder van Dreams & Fears. Momenteel adviseert hij grote merken als Heineken, Philips, Heinz, VMMa en de Colruyt groep.

Carin Frijters, een van de andere sprekers tijdens het congres, is allround retail professional, inspirator en auteur van het retailboek 'Prikkel de Koopknop'. En eigenaar van CF retail, adviesbureau voor helder en pragmatisch retailadvies, retailinspiratie, retailstyling en retailmerchandise.
Carin Frijters: 'Internet of niet: de winkel in het straatbeeld zal altijd blijven bestaan. Maar de spelregels veranderen wel in een rap tempo. De consument heeft hoge eisen en weinig tijd. Winkelen moet vooral relevant zijn en weer een feestje worden. Aan de retailer de taak om dat te bieden en de slingers op te hangen. Consumenten blijken zeer goed te prikkelen en zelfs een zogeheten koopknop te bezitten. Verleiden, verkopen en verbinden, daar gaat 'Prikkel de Koopknop' over. Zodat je omzet kunt blijven omarmen. Ook in deze concurrerende markt.'

Kostprijs (incl. Walking Dinner, excl. btw)

Interieurdecoratie-, huislinnen- en meubelretailers betalen
€ 60,- per persoon
€ 40,- per extra persoon van hetzelfde bedrijf
Overige deelnemers betalen € 100,-

Handelsbeurs
Kouter 29
9000 Gent
Links

www.idcongres.be

Tags

interieur, wonen, interieurdecoratie, decoratie, retail, detailhandel, winkel

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Trendz kondigt sprekers aan
Na een succesvolle introductie tijdens de voorjaarseditie introduceert Easyfairs opnieuw workshops en presentaties tijdens Trendz Najaar 2019. De eerste sprekers zijn nu bekend.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden