Quinty Trustfull gezicht HGTV

Vrijdag 05 januari 2024

De nieuwe interieur- en lifestylezender HGTV (Home & Garden TV) krijgt Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull als ‘stem van de zender’.
Quinty Trustfull gezicht HGTV

Eind oktober werd de nieuwe zender HGTV van Warner Bros Discovery aangekondigd. Vanaf nu is Quinty Trustfull (foto) als voice-over te horen bij de verschillende promo’s ter aankondiging van de nieuwe zender, nieuwe programma’s en andere zender-aankondigingen. Daarnaast is Quinty ook het gezicht van de HGTV-campagne die rondom de lanceringsdatum loopt.

Quinty: 'Ik was zeer verheugd toen HGTV mij benaderde met de vraag of ik de voice-over van hun nieuwe zender wil zijn. Natuurlijk wil ik dat! Na bijna 13 jaar Koffietijd te hebben gepresenteerd, heb ik wel zin in een nieuwe uitdaging. HGTV staat voor interieurinspiratie- en verbouwingscontent en laat dat nou nét iets zijn waar ik echt gek op ben! HGTV ken ik al jaren en keek ik altijd in de Verenigde Staten. Mijn absolute favoriete shows zijn Fixer To Fabulous en My Lottery Dream Home! Het is echt even een fijn relax-momentje voor mezelf en daarbij, ik ben zelf thuis ook áltijd bezig met de boel te veranderen. Het komt vaak voor dat de inspiratie voor zo’n mini-verbouwing, DIY-project of nieuwe stylingsessie voortkomt uit iets dat ik dan net heb gezien bij HGTV!”


Tatiana Lagewaard, Head of Content & Programming bij Warner Bros Discovery: 'Als er iemand is die goed bij de kernwaarden van de zender past, dan is het Quinty wel! Authentiek, positief en vriendelijk: zo kunnen we zowel HGTV als Quinty omschrijven. Zij past heel goed bij de sfeer van onze zender en het was voor ons zo duidelijk als wat: Quinty voelt voor ons als de perfecte match!'
 
HGTV is vanaf maandag 15 januari te zien bij providers KPN, Ziggo & Odido.Links

www.discovery.com

Tags

nieuws, interieur, zender, televisie, projecten, programma's, betaalzender, huiseigenaren, lifestyle, wonen, renovaties, kostenbesparing, mijlpalen, huisprojecten, verbouwing, #hgtv, #warnerbros, #discovery, #warnerbrosdiscovery, #ziggo, #kpn, #oidido, #fixertofabulous, #norenodemo, #celebrityiou, #mylotterydreamhome, #househunters

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Gregory Kukolj cgo Whoppah
Whoppah, online marktplaats voor tweedehands design, heeft Gregory Kukolj per 1 juni benoemd tot chief growth officer (cgo). Als bestuurder gaat over de strategie, marketing, het aantrekken van groeikapitaal en fusies en overnames.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden