Ensemble nieuwe collectie Kobe

Maandag 08 januari 2024

In januari introduceert Kobefab wereldwijd haar gloednieuwe bestsellers, waaronder een nieuwe collectie Ensemble onder het merk Kobe.
Ensemble nieuwe collectie Kobe
Ensemble nieuwe collectie Kobe Ensemble nieuwe collectie Kobe Ensemble nieuwe collectie Kobe Ensemble nieuwe collectie Kobe Ensemble nieuwe collectie Kobe

Foto's: 1. Ginseng - 2. Saffron - 3. Licorice - 4. Lovage - 5. Sorrel - 6. Tarragon

 

In deze maand januari introduceert Kobe de Ensemble Collectie. Bestaande uit kamerhoge gordijn kwaliteiten en voiles, deze bieden de collectie een mengeling van texturen, all-over patronen in aantrekkelijke kleuren.

 

De Ensemble-collectie is ontwikkeld uit een mix van diverse inspiraties voor stijl, texturen en kleuren, ontleend aan de natuur, mode en interieurs. Variatie en tijdloze schoonheid staan centraal in deze collectie, met de nadruk op functionele elegantie. Van rijke imitatiezijde tot zachte wollook en glanzende all-over patronen, de collectie heeft een verscheidenheid aan gordijnstoffen in elke interieurstijl toe te passen. De collectie brengt een reeks stoffen samen met diverse, unieke schoonheid, texturen en all-over patronen.

 

De stoffen zijn veelzijdig en lenen zich om een prachtige persoonlijke statement te creëren in elke interieurstijl. Verfijnde luxe en eenvoudige elegantie staan centraal in de Ensemble-collectie. Het ontwikkelingsteam van Kobefab heeft zich voor het merk Kobe gericht op verfijnde, maar ingetogen luxe welke zorgt voor prachtige interieurstatements. Elke stof heeft een unieke touch en feel, gecreëerd met aandacht voor schoonheid en haptiek. Kleuren zijn gekozen passend bij de stijl van de stof, inclusief tijdloze basis- en aardetinten, zachte pastelkleuren en rijke trendkleuren.

 

De Ensemble-collectie biedt variëteit en diversiteit voor interieurprofessionals, met praktische kamerhoge stoffen in een elegante uitstraling en touch. Ginseng, een natuurlijke zijdelook in prachtige changeant kleurtinten, en Lovage, een zijden linnenmix met een all-over gestreept patroon in levendige kleuren, behoren tot de hoogtepunten van deze collectie. Saffron zorgt voor een zacht wolachtig gestructureerde uni, terwijl Licorice een matte omkeerbare, linnenachtige stof is met een gechintzte chenille achterzijde. Sorrel, een zacht metallic linnenlook, semi-transparant, wordt vergezeld door Tarragon, een bouclé-voile. Tulsi is een keperbinding met een licht chintz oppervlakte en de wolmix Borage heeft een metalen, onregelmatig streep patroon.

 

 

Kobefab, opgericht in 1976, is een Nederlandse groothandel in interieurstoffen en wandbekleding voor zowel de residentiële – als de projectmarkt, met Kobe en Essente als merken. Het vertegenwoordigt Koroseal Interior Products in Europa met een breed scala aan wandbekleding. Gevestigd in Valkenswaard, Nederland, heeft het bedrijf eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De producten worden gedistribueerd en gebruikt door professionals en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.Links

www.kobe.eu
www.kobe.eu/essentials-by-kobe

Tags

nieuws, interieur, gordijnstoffen, stoffen, meubelstoffen, textuur, unistoffen, wol, wolachtig, linnenlook, inbetween, transparant, lichtdoorlatend, kamerhoog, verduisterend, draperen, commercieel, confectie, vouwgordijnen, confectionering, kleurenreeks, textuurelement, linnen, wandbekleding, semitransparant, #ensemble, #kobe, #kobefab, #koroseal

Gerelateerd nieuws
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
 
Vlaams minister bezoekt VdS Weaving
lees verder
Proposte 2024 afgesloten
De 31e editie van Proposte werd zaterdag 4 mei afgesloten en toonde stoffen voor meubilering, gordijnen, decoratie en wandbekleding. Met een grote opkomst op de openingsdag.
lees verder
 
NIeuw kleurenpalet
lees verder
Orgatec 2024: de trends
Van 22 tot 25 oktober 2024 toont Orgatec de nieuwste ontwikkelingen, producten en trends die de arbeidswereld van morgen vormgeven. Volgens de organisatie is er een verschuiving naar het ontwerpen van open, gastvrije kantooromgevingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden