Proson activiteiten naar Joustra

Donderdag 23 oktober 2014

Joustra Herstoffering uit Harderwijk neem met ingang van 1 november het werk, de klanten en het personeel over van Proson, de sociale werkvoorziening die herstoffeert en gevestigd is in Ermelo.
Proson activiteiten naar Joustra

Daarbij worden ook de herstofferingsactiviteiten van GGz Centraal meegnomen, een samenwerking die al eerder was aangegaan. Proson werkte tevens nauw samen met Bartiméus, dé Nederlandse instelling voor blinden en slechtzienden.

 

Joustra herstoffering is een sociale onderneming en bestaat uit een vakkundig team van 24 medewerkers. Als grote industriële herstoffeerder zijn zij voor het Nederlandse bedrijfsleven en voor maatschappelijke organisaties zoals de zorg, het onderwijs en de overheid een belangrijke partij. Het sociale karakter kenmerkt zicht door het inzetten van medewerkers met een functionele beperking.

 

'Door de overname van de herstofferingswerkzaamheden kan Joustra Herstoffering haar dienstverlening voor de projectmeubelindustrie verder completeren', aldus de overnemende partij, die voor de Proson-werkzaamheden een tweede vestiging opent aan de Schimmelstraat 2 in Harderwijk.Links

www.joustraherstoffering.nl
www.proson.nl

Tags

stoffering, meubelstoffering, stof, meubelstof, herstoffering, herstoffeerder

Gerelateerd nieuws
Gordijnenatelier Rohlan failliet
Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
 
Kvadrat neemt Verosol over
lees verder
Nieuwe directeur HMC Rotterdam
Het Hout- en Meubileringscollege heeft een nieuwe locatiedirecteur. Arjo van Nieuwamerongen is afgelopen vrijdag 1 februari begonnen en volgt Denny Terlouw op.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden