Proson activiteiten naar Joustra

Donderdag 23 oktober 2014

Joustra Herstoffering uit Harderwijk neem met ingang van 1 november het werk, de klanten en het personeel over van Proson, de sociale werkvoorziening die herstoffeert en gevestigd is in Ermelo.
Proson activiteiten naar Joustra

Daarbij worden ook de herstofferingsactiviteiten van GGz Centraal meegnomen, een samenwerking die al eerder was aangegaan. Proson werkte tevens nauw samen met Bartiméus, dé Nederlandse instelling voor blinden en slechtzienden.

 

Joustra herstoffering is een sociale onderneming en bestaat uit een vakkundig team van 24 medewerkers. Als grote industriële herstoffeerder zijn zij voor het Nederlandse bedrijfsleven en voor maatschappelijke organisaties zoals de zorg, het onderwijs en de overheid een belangrijke partij. Het sociale karakter kenmerkt zicht door het inzetten van medewerkers met een functionele beperking.

 

'Door de overname van de herstofferingswerkzaamheden kan Joustra Herstoffering haar dienstverlening voor de projectmeubelindustrie verder completeren', aldus de overnemende partij, die voor de Proson-werkzaamheden een tweede vestiging opent aan de Schimmelstraat 2 in Harderwijk.Links

www.joustraherstoffering.nl
www.proson.nl

Tags

stoffering, meubelstoffering, stof, meubelstof, herstoffering, herstoffeerder

Gerelateerd nieuws
Nieuwe collecties van Elitis
Élitis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
R+T naar Barcelona
In Barcelona vindt in 2020 voor het eerste APAExpo by R+T plaats. Hiermee versterkt R + T zijn positie op het gebied van deuren en poorten.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs
Tijdens de designweek in Parijs in september presenteerden designers, ontwerpers en fabrikanten hun creaties. Maison Pierre Frey leverde producten voor verschillende tentoonstellingen, verdeeld over Parijs.
lees verder
 
Kendix Allure collectie uitgebreid
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden