Proson activiteiten naar Joustra

Donderdag 23 oktober 2014

Joustra Herstoffering uit Harderwijk neem met ingang van 1 november het werk, de klanten en het personeel over van Proson, de sociale werkvoorziening die herstoffeert en gevestigd is in Ermelo.
Proson activiteiten naar Joustra

Daarbij worden ook de herstofferingsactiviteiten van GGz Centraal meegnomen, een samenwerking die al eerder was aangegaan. Proson werkte tevens nauw samen met Bartiméus, dé Nederlandse instelling voor blinden en slechtzienden.

 

Joustra herstoffering is een sociale onderneming en bestaat uit een vakkundig team van 24 medewerkers. Als grote industriële herstoffeerder zijn zij voor het Nederlandse bedrijfsleven en voor maatschappelijke organisaties zoals de zorg, het onderwijs en de overheid een belangrijke partij. Het sociale karakter kenmerkt zicht door het inzetten van medewerkers met een functionele beperking.

 

'Door de overname van de herstofferingswerkzaamheden kan Joustra Herstoffering haar dienstverlening voor de projectmeubelindustrie verder completeren', aldus de overnemende partij, die voor de Proson-werkzaamheden een tweede vestiging opent aan de Schimmelstraat 2 in Harderwijk.Links

www.joustraherstoffering.nl
www.proson.nl

Tags

stoffering, meubelstoffering, stof, meubelstof, herstoffering, herstoffeerder

Gerelateerd nieuws
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder
 
Nieuw management Headlam
lees verder
Holland Haag verkocht
Holland Haag is na een management buy out in handen gekomen van Agaath den Heijer en Rob Appel. Op 29 mei jl. hebben zij samen 100% van de aandelen overgenomen van Bob Bruijn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden