Proposte start woensdag

Maandag 30 april 2018

Aanstaande woensdag 2 mei is het zover: dan start de beurs Proposte voor de 26e keer in Villa Erba in Cernobbio (Como).
Proposte start woensdag
Proposte start woensdag

De internationale meubel- en gordijnstoffenbeurs Proposte zal tot vrijdag 4 mei 2018 open zijn. Er nemen 89 exposanten deel: 41 uit Italië en 48 uit andere landen, waarvan 15 uit België en 2 uit Nederland.

Op 2 mei zal de beroemde architect Mario Bellini om 17:30 uur de lezing 'Texture matter' geven in Villa Antica in Villa Erba in Cernobbio.


Op donderdag (3 mei) zal aldaar tevens weer de traditionele gala-avond worden georganiseerd met aperitief en diner met muziek: vanaf 18:30 een jazz-band en vanaf 20:00 een DJ. In de loop van de avond zal er ook een spectaculaire lichtshow, Limen, te zien zijn.

Op loopafstand van Villa Erba in het Sheraton Lake Como Hotel, Spazio Como, Cernobbioshed en Villa Bernasconi zal tijdens Proposte ook de International Observatory van Ascontex Promozioni te bezoeken zijn. Alle locaties zijn via een pendeldienst bereikbaar.

 Links

www.internationalobservatory.com
www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #ProposteFair, #proposte26, #proposte2018

Gerelateerd nieuws
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
Visionair Retroscape van Carlucci
De nieuwe stoffen- en behangcollectie Retroscape, van Jab merk Carlucci, is een eerbetoon aan Palm Springs, de legendarische regio midden in de woestijn van CaliforniŽ. De collectie weerspiegelt het visionair optimisme van de mid-century modern stijl die hier te zien is.
lees verder
 
Weelderig Elitis
lees verder
Horrenseizoen komt eraan
Het voorjaar komt eraan en dus is het tijd om het nieuws in de Multisol horren collectie onder de aandacht te brengen. Deze wordt geleverd door Headlam.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden