Proposte start woensdag

Maandag 30 april 2018

Aanstaande woensdag 2 mei is het zover: dan start de beurs Proposte voor de 26e keer in Villa Erba in Cernobbio (Como).
Proposte start woensdag
Proposte start woensdag

De internationale meubel- en gordijnstoffenbeurs Proposte zal tot vrijdag 4 mei 2018 open zijn. Er nemen 89 exposanten deel: 41 uit Italië en 48 uit andere landen, waarvan 15 uit België en 2 uit Nederland.

Op 2 mei zal de beroemde architect Mario Bellini om 17:30 uur de lezing 'Texture matter' geven in Villa Antica in Villa Erba in Cernobbio.


Op donderdag (3 mei) zal aldaar tevens weer de traditionele gala-avond worden georganiseerd met aperitief en diner met muziek: vanaf 18:30 een jazz-band en vanaf 20:00 een DJ. In de loop van de avond zal er ook een spectaculaire lichtshow, Limen, te zien zijn.

Op loopafstand van Villa Erba in het Sheraton Lake Como Hotel, Spazio Como, Cernobbioshed en Villa Bernasconi zal tijdens Proposte ook de International Observatory van Ascontex Promozioni te bezoeken zijn. Alle locaties zijn via een pendeldienst bereikbaar.

 Links

www.internationalobservatory.com
www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #ProposteFair, #proposte26, #proposte2018

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe behang Topaz en Mini Me
lees verder
Gordijnenatelier Rohlan failliet
Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
Homed bij Hubo en Multimate
Is het assortiment van een doe-het-zelf keten als Karwei al steeds meer in de richting van interieur geschoven, ook DGN Retail is dat van plan met de shop-in-shop presentatie Homed bij haar dhz-ketens Hubo en Multimate.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden