Proposte start woensdag

Maandag 30 april 2018

Aanstaande woensdag 2 mei is het zover: dan start de beurs Proposte voor de 26e keer in Villa Erba in Cernobbio (Como).
Proposte start woensdag
Proposte start woensdag

De internationale meubel- en gordijnstoffenbeurs Proposte zal tot vrijdag 4 mei 2018 open zijn. Er nemen 89 exposanten deel: 41 uit Italië en 48 uit andere landen, waarvan 15 uit België en 2 uit Nederland.

Op 2 mei zal de beroemde architect Mario Bellini om 17:30 uur de lezing 'Texture matter' geven in Villa Antica in Villa Erba in Cernobbio.


Op donderdag (3 mei) zal aldaar tevens weer de traditionele gala-avond worden georganiseerd met aperitief en diner met muziek: vanaf 18:30 een jazz-band en vanaf 20:00 een DJ. In de loop van de avond zal er ook een spectaculaire lichtshow, Limen, te zien zijn.

Op loopafstand van Villa Erba in het Sheraton Lake Como Hotel, Spazio Como, Cernobbioshed en Villa Bernasconi zal tijdens Proposte ook de International Observatory van Ascontex Promozioni te bezoeken zijn. Alle locaties zijn via een pendeldienst bereikbaar.

 Links

www.internationalobservatory.com
www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #ProposteFair, #proposte26, #proposte2018

Gerelateerd nieuws
Woonboulevard Breda overgenomen
De Belgische retailinvesteerder Retail Estates blijft Nederlandse winkels opkopen en investeert bijna 100 miljoen. Voornaamste prooi is de Woonboulevard in Breda.
lees verder
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden