Omzet Beter Bed stagneert

Maandag 30 april 2018

Hoewel de omzet in Nederland en vooral België prima groeicijfers vertonen, drukt de omzetontwikkeling in Duitsland de omzet van Beter Bed Holding in het eerste kwartaal.
Omzet Beter Bed stagneert

Beter Bed Holding nv heeft in het eerste kwartaal een omzet gerealiseerd van € 110,4 miljoen, een afname van € 4,6 miljoen (4,0%) ten opzichte van vorig jaar (Q1 2017: € 115,0 miljoen).

In Nederland steeg de omzet in het eerste kwartaal met 4,8%, België realiseerde zelfs een omzetgroei van maar liefst 60,1%. De omzet in Duitsland daalde daarentegen met 11,8%. De like-for-like omzet bedraagt -9,4%.

Uitstekend deed het slapenconcern uit Uden het in Zweden 22,9% en ook Oostenrijk kende een bescheiden groei van 1,6%. Zwitserland en Spanje lieten echter een flinke omzetdaling zien van respectievelijk 17,2% en 26,7%.

 Links

www.beterbedholding.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, economie, resultaat, winst, omzet, #beterbed

Gerelateerd nieuws
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden