Omzet Beter Bed stagneert

Maandag 30 april 2018

Hoewel de omzet in Nederland en vooral België prima groeicijfers vertonen, drukt de omzetontwikkeling in Duitsland de omzet van Beter Bed Holding in het eerste kwartaal.
Omzet Beter Bed stagneert

Beter Bed Holding nv heeft in het eerste kwartaal een omzet gerealiseerd van € 110,4 miljoen, een afname van € 4,6 miljoen (4,0%) ten opzichte van vorig jaar (Q1 2017: € 115,0 miljoen).

In Nederland steeg de omzet in het eerste kwartaal met 4,8%, België realiseerde zelfs een omzetgroei van maar liefst 60,1%. De omzet in Duitsland daalde daarentegen met 11,8%. De like-for-like omzet bedraagt -9,4%.

Uitstekend deed het slapenconcern uit Uden het in Zweden 22,9% en ook Oostenrijk kende een bescheiden groei van 1,6%. Zwitserland en Spanje lieten echter een flinke omzetdaling zien van respectievelijk 17,2% en 26,7%.

 Links

www.beterbedholding.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, economie, resultaat, winst, omzet, #beterbed

Gerelateerd nieuws
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Werking Somnox-slaaprobot betwijfeld
Verbetert de Somnox-slaaprobot van Auping je nachtrust echt? Somnox beweert in haar reclame van wel, maar geeft in een item van Radar Radio toe dat hier nog geen wetenschappelijk bewijs voor is.
lees verder
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden