Proposte aan het Comomeer

Woensdag 16 april 2014

Het is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende Europese vakbeurs, Proposte, aan het Comomeer in ItaliŽ. In de Villa Erba (Cernobbio, Como) exposeren van 7 t/m 9 mei 2014 opnieuw circa honderd toonaangevende textielfabrikanten hun nieuwe collecties raamdecoratie- en meubelstoffen.
Proposte aan het Comomeer

Het is alweer de 22ste editie van deze Italiaanse vakbeurs die een streng selectiebeleid voor haar exposanten hanteert. Drie kenmerken spelen daarbij volgens de organisatie een doorslaggevende rol: Europees bedrijf en product, professionele eerlijkheid en last but not least toewijding aan onderzoek en ontwikkeling op het gebied van esthetiek en technologie in het vakgebied van raamdecoratie en meubelstoffen.

Landgoed Visconti
Proposte reserveert in 2014 het landgoed van de familie van regisseur Luchino Visconti, Villa Erba, voor 96 exposanten. Nieuwkomers die aan bovenstaande selectiecriteria volgens de organisatie voldoen zijn Alcantara (IT), Boselli & C. (IT), Engelbert E. Stieger (CH), Gaetano Rossini (IT), Lemaitre Demeestere (FR) and Standfast & Barracks (GB). De verhouding tussen bedrijven uit Italië en uit andere Europese landen ligt de laatste jaren 50/50. Proposte wordt jaarlijks bezocht door circa 6.000 professionals uit 73 landen. In 2013: 6.151 bezoekers, 2.303 uit Italië (37,4%) en 3.848 (62,6%) uit het buitenland.

Informatie
Wat: Proposte 2014
Waar: Villa Erba aan het Comomeer, Cernobbio, Italië
Wanneer: 7 - 9 mei: 7 en 8 mei van 9:00 - 18:00 uur en 9 mei van 9:00 tot 16:00 uur
Informatie: Proposte srl, tel. +390 (0)2 - 643 40 54 of www.propostefair.itLinks

www.propostefair.it

Tags

raamdecoratie, meubelstoffen, interieurbekleding, interieur

Gerelateerd nieuws
 
Strand West failliet
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Glasvezellijm Premium van Bostik
Bostik lanceert dit voorjaar de nieuwe glasvezellijm Premium met extra gebruiksgemak bij het behangen.
lees verder
Winnaars SaloneSatellite awards
Tijdens Salone del Mobile vond ook SaloneSatellite plaats. Hier kunnen startende ontwerpers hun producten laten zien. Voor het tiende jaar op rij reikte een internationale jury awards uit voor de beste producten.
lees verder
NNI-forecast van Li
Lidewij Edelkoort presenteert binnenkort namens het NNI de trendforecast Interior & Lifestyle 2021: een dialoog tussen food en interieur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden