Proposte aan het Comomeer

Woensdag 16 april 2014

Het is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende Europese vakbeurs, Proposte, aan het Comomeer in ItaliŽ. In de Villa Erba (Cernobbio, Como) exposeren van 7 t/m 9 mei 2014 opnieuw circa honderd toonaangevende textielfabrikanten hun nieuwe collecties raamdecoratie- en meubelstoffen.
Proposte aan het Comomeer

Het is alweer de 22ste editie van deze Italiaanse vakbeurs die een streng selectiebeleid voor haar exposanten hanteert. Drie kenmerken spelen daarbij volgens de organisatie een doorslaggevende rol: Europees bedrijf en product, professionele eerlijkheid en last but not least toewijding aan onderzoek en ontwikkeling op het gebied van esthetiek en technologie in het vakgebied van raamdecoratie en meubelstoffen.

Landgoed Visconti
Proposte reserveert in 2014 het landgoed van de familie van regisseur Luchino Visconti, Villa Erba, voor 96 exposanten. Nieuwkomers die aan bovenstaande selectiecriteria volgens de organisatie voldoen zijn Alcantara (IT), Boselli & C. (IT), Engelbert E. Stieger (CH), Gaetano Rossini (IT), Lemaitre Demeestere (FR) and Standfast & Barracks (GB). De verhouding tussen bedrijven uit Italië en uit andere Europese landen ligt de laatste jaren 50/50. Proposte wordt jaarlijks bezocht door circa 6.000 professionals uit 73 landen. In 2013: 6.151 bezoekers, 2.303 uit Italië (37,4%) en 3.848 (62,6%) uit het buitenland.

Informatie
Wat: Proposte 2014
Waar: Villa Erba aan het Comomeer, Cernobbio, Italië
Wanneer: 7 - 9 mei: 7 en 8 mei van 9:00 - 18:00 uur en 9 mei van 9:00 tot 16:00 uur
Informatie: Proposte srl, tel. +390 (0)2 - 643 40 54 of www.propostefair.itLinks

www.propostefair.it

Tags

raamdecoratie, meubelstoffen, interieurbekleding, interieur

Gerelateerd nieuws
Vescom geÔnspireerd door hout
Vescom, leverancier van wandbekleding voor de projectmarkt, introduceert twee nieuwe patronen voor vinylbehang: Wutai en Corvo. Beide zijn geÔnspireerd op het gevoel van hout en hebben een organische en natuurlijke uitstraling.
lees verder
Veganistisch leer steeds populairder
Leer gemaakt van fruit en bomen lijkt steeds vaker toegepast te gaan worden. We hadden reeds ananas- en boomschorsleer, maar er is inmiddels ook appel- en mangoleer.
lees verder
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
Visionair Retroscape van Carlucci
De nieuwe stoffen- en behangcollectie Retroscape, van Jab merk Carlucci, is een eerbetoon aan Palm Springs, de legendarische regio midden in de woestijn van CaliforniŽ. De collectie weerspiegelt het visionair optimisme van de mid-century modern stijl die hier te zien is.
lees verder
 
Weelderig Elitis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden