Prijsverlagingen Ikea

Woensdag 08 november 2023

Ikea belooft in de komende tijd de verkoopprijzen te verlagen na eerdere prijsverhogingen, zo meldt Nu. nl.
Prijsverlagingen Ikea
Ikea is van plan zijn prijzen de komende tijd te verlagen. De afgelopen jaren werden de artikelen bij de meubelgigant juist duurder, maar nu kan het bedrijf een groot deel van de prijzen in stapjes verlagen.

Wanneer en hoe hard de prijzen zakken, is niet helemaal duidelijk. Ingka, dat de meeste Ikea-winkels in Nederland uitbaat, zegt wel dat de nadruk ligt op opbergproducten als kasten.

 

Het bedrijf verhoogde de afgelopen twee jaar zijn prijzen. Dit deed de keten vanwege de duurdere energie en hogere transportkosten. Maar volgens Ingka is er nu ruimte om de prijzen weer te verlagen.

 

De inkomsten van de woongigant stegen in het afgelopen boekjaar (dat eind augustus afliep) naar € 1,64 miljard. Dat komt neer op een stijging van bijna 20%. Ruim een kwart daarvan kwam binnen via de webshop.Links

www.ikea.nl

Tags

nieuws, interieur, prijzen, daling, opbergkasten, meubelen, webshop, online, franchising, woonwarenhuizen, internationaal, energie, transportkosten, stappen, kasten, opbergproducten, jaarcijfers, winst, stijging, omzet, #ingka, #ikea

Gerelateerd nieuws
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Reorganisatie Emma Sleep
Vanwege tegenvallende resultaten moet Emma Sleep reorganiseren en zijn er ca. 200 werknemers ontslagen.
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
 
Exclusieve distributie Wicanders
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden