Pierre Frey tijdens Designweek Parijs

Dinsdag 08 oktober 2019

Tijdens de designweek in Parijs in september presenteerden designers, ontwerpers en fabrikanten hun creaties. Maison Pierre Frey leverde producten voor verschillende tentoonstellingen, verdeeld over Parijs.
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs Pierre Frey tijdens Designweek Parijs

Onder curator Thomas Erber toonden 14 ontwerpers, decorateurs of architecten in Maison Dentsu hun marmeren stukken. Pierre Frey nam deel door de vinyl wandbekleding Portor te presenteren (foto 1), ontworpen door Mathias Kiss. Dit behang is verkrijgbaar in vijf kleuren. Tijdschrift AD Intérieurs nodigde 13 ontwerp- en architectuurstudio's uit om originele leefbare ruimtes te creëren. De Pierre Frey stoffen Balthazar, Dalila, Candice waren te zien in The neoclassical bathroom door Humbert en Poyet (foto 2). De badkamer combineerde kracht en zachtheid door de keuze van de materialen en vormen. De groene marmeren badkuip en de koperen douchekooi zijn vrij hard, terwijl velvet Balthazar zachtheid en kleur toevoegt en Candice het licht filtert.

 

In de Orient-Express bar lounge, door Atelier Tristan Auer/ Wilson, waren verleden en toekomst met elkaar verweven. Maison Pierre Frey was erg aanwezig in dit decor, waarvoor het stoffen en op maat gemaakte meubels leverde: een Toile de Tours canvas genaamd Ingrid dat de muren bedekte, een bloemenprint, waar het Orient-Express-logo verstoppertje in gebladerte speelt, en de Emilie en Colombie (foto 3) fauteuils, gemaakt in de meubelmakerij van Pierre Frey.

 

De stoffen van Pierre Frey worden in Nederland verdeeld door Brugman. De Belgische agent is Pierre Frey-Braquenie-Boussac uit Brussel.Links

www.pierrefrey.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, kussen, stof, zijde, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, #pierrefrey, #brugman

Gerelateerd nieuws
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
…toffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlž. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden