Pierre Frey tijdens Designweek Parijs

Dinsdag 08 oktober 2019

Tijdens de designweek in Parijs in september presenteerden designers, ontwerpers en fabrikanten hun creaties. Maison Pierre Frey leverde producten voor verschillende tentoonstellingen, verdeeld over Parijs.
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs Pierre Frey tijdens Designweek Parijs

Onder curator Thomas Erber toonden 14 ontwerpers, decorateurs of architecten in Maison Dentsu hun marmeren stukken. Pierre Frey nam deel door de vinyl wandbekleding Portor te presenteren (foto 1), ontworpen door Mathias Kiss. Dit behang is verkrijgbaar in vijf kleuren. Tijdschrift AD Intérieurs nodigde 13 ontwerp- en architectuurstudio's uit om originele leefbare ruimtes te creëren. De Pierre Frey stoffen Balthazar, Dalila, Candice waren te zien in The neoclassical bathroom door Humbert en Poyet (foto 2). De badkamer combineerde kracht en zachtheid door de keuze van de materialen en vormen. De groene marmeren badkuip en de koperen douchekooi zijn vrij hard, terwijl velvet Balthazar zachtheid en kleur toevoegt en Candice het licht filtert.

 

In de Orient-Express bar lounge, door Atelier Tristan Auer/ Wilson, waren verleden en toekomst met elkaar verweven. Maison Pierre Frey was erg aanwezig in dit decor, waarvoor het stoffen en op maat gemaakte meubels leverde: een Toile de Tours canvas genaamd Ingrid dat de muren bedekte, een bloemenprint, waar het Orient-Express-logo verstoppertje in gebladerte speelt, en de Emilie en Colombie (foto 3) fauteuils, gemaakt in de meubelmakerij van Pierre Frey.

 

De stoffen van Pierre Frey worden in Nederland verdeeld door Brugman. De Belgische agent is Pierre Frey-Braquenie-Boussac uit Brussel.Links

www.pierrefrey.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, kussen, stof, zijde, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, #pierrefrey, #brugman

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden