Pfleiderer versterkt het bestuur

Vrijdag 29 maart 2019

Pfleiderer versterkt zijn raad van bestuur. Hiermee wil het Duitse bedrijf de versnelde groei en de implementatie van de bedrijfsdoelstelling voor 2021 ondersteunen.
Pfleiderer versterkt het bestuur

Dr. Frank Herrmann (foto rechts) treedt vanaf 1 mei 2019 toe tot Pfleiderer als chief operating officer (coo). Om persoonlijke redenen besloot de huidige coo Dirk Hardow het bedrijf te verlaten om nieuwe uitdagingen aan te pakken.

 

Stefan Zinn (foto links), die sinds het begin van het jaar chief commercial officer (cco) was voor Pfleiderer, is vanaf 1 mei lid van de directie.

 

Herrmann heeft een industriële achtergrond. Tot voor kort was hij coo voor Ursa Insulation in Madrid, een Europees bedrijf op het gebied van isolatiediensten. Stefan Zinn bekleedt sinds 2013 managementposities in de Pfleiderer Group. Vanaf 2017 was hij verantwoordelijk voor exportverkopen in het Core West-segment en vanaf 2018 voor de algemene verkoop in Core West. In januari van dit jaar werd Zinn gepromoveerd tot coo. Hij is met name verantwoordelijk voor de verkoop in Core West, exportverkoop en marketing.

 

Pfleiderer is fabrikant van onder andere plaatmaterialen, deuren en laminaatvloeren en voert merken als Duropal en Thermopal.

 Links

www.pfleiderer.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, plaatmateriaal, deuren, vloeren, laminaat, hpl, mdf, spaanplaat, decoratie, personalia, #pfleiderer

Gerelateerd nieuws
Mflor-pvc vloer trendy en onschadelijk
PVC vloeren zijn hip en trendy. Sommige geproduceerd met de realistische look en feel van hout- en steensoorten die niet van het natuurlijke product te onderscheiden zijn. Maar zijn ze ook onschadelijk?
lees verder
 
Interfloor in verwachting
lees verder
 
Strand West failliet
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Egaline voor zandcement en anhydriet
Forbo Eurocol introduceert een egaline voor zandcement Ún anhydriet: sneldrogend en krimparm 924 Europlan Hybrid.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden