Persan via Match

Donderdag 29 september 2022

Match Trading heeft de distributie van editeur Persan Home Studio verkregen. Persan is in Turkije een merk op het gebied van meubel- gordijn- en decoratiestoffen.
Persan via Match
Persan via Match Persan via Match

Persan Home Studio is een editeur, die zijn oorsprong vindt in Istanbul. De interieurstoffenspecialist werd in 1975 opgericht door drie broers die in de voetsporen traden van hun vader, een textielhandelaar.
'Persan Home Studio heeft creativiteit en innovatie omarmd met de hoogste kwaliteit als fundamentele filosofie. In de jaren negentig groeide Persan Home Studio uit tot een vooraanstaande merk in Turkije op stoffengebied,' zo stelt Rob Viool, eigenaar van Match Trading: 'Tegenwoordig distribueert Persan over de hele wereld. Uitgegroeid tot een bedrijf met 180 werknemers, 7.000m2 magazijn, ontwerpstudio, digitaal druk en borduur atelier in Istanbul.'

In 1983 startte Rob Viool zijn eerste bedrijf onder de naam Rob Viool agenturen import export. In 2016 bracht hij zijn jarenlange ervaring op het gebied van stoffen in bij het oprichten van zijn nieuwe bedrijf Match Trading. Deze firma vertegenwoordigt als agent of distributeur gordijnstoffen, meubelstoffen, kunstleer en buitenstoffen, wat werd uitgebreid met zitmeubelen en woonaccessoires. Gevoerde labels zijn Ambla, Charles Burger, Elanbach, Fabric selections by Rob Viool, IFI Design and Colors, Jim Dickens, Swaffer, Voyage Maison, Windsor & York (Abbotsford Textiles) en nu dus Persan.


Een groot gedeelte van de collectie van Persan Home Studio is te zien in de showroom van Match Trading in het ETC Design Center Europe te Culemborg.Links

www.abbotsford-textiles.com/windsor-and-york
www.ambla.com
www.charles-burger.fr
www.designsandcolors.com
www.elanbach.com
www.etcdesigncenter.nl
www.jimdickens.co.uk
www.matchtrading.nl
www.persan.com.tr
www.swaffer.co.uk
www.voyagemaison.co.uk

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, gordijn, gordijnstof, raamdecoratie, #abbotsfordtextiles #windsorandyork, #windsoryork, #ambla, #charlesburger, #designsandcolors, #elanbach, #jimdickens, #matchtrading, #persan, #swaffer, #voyagemaison #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden