Persan via Match

Donderdag 29 september 2022

Match Trading heeft de distributie van editeur Persan Home Studio verkregen. Persan is in Turkije een merk op het gebied van meubel- gordijn- en decoratiestoffen.
Persan via Match
Persan via Match Persan via Match

Persan Home Studio is een editeur, die zijn oorsprong vindt in Istanbul. De interieurstoffenspecialist werd in 1975 opgericht door drie broers die in de voetsporen traden van hun vader, een textielhandelaar.
'Persan Home Studio heeft creativiteit en innovatie omarmd met de hoogste kwaliteit als fundamentele filosofie. In de jaren negentig groeide Persan Home Studio uit tot een vooraanstaande merk in Turkije op stoffengebied,' zo stelt Rob Viool, eigenaar van Match Trading: 'Tegenwoordig distribueert Persan over de hele wereld. Uitgegroeid tot een bedrijf met 180 werknemers, 7.000m2 magazijn, ontwerpstudio, digitaal druk en borduur atelier in Istanbul.'

In 1983 startte Rob Viool zijn eerste bedrijf onder de naam Rob Viool agenturen import export. In 2016 bracht hij zijn jarenlange ervaring op het gebied van stoffen in bij het oprichten van zijn nieuwe bedrijf Match Trading. Deze firma vertegenwoordigt als agent of distributeur gordijnstoffen, meubelstoffen, kunstleer en buitenstoffen, wat werd uitgebreid met zitmeubelen en woonaccessoires. Gevoerde labels zijn Ambla, Charles Burger, Elanbach, Fabric selections by Rob Viool, IFI Design and Colors, Jim Dickens, Swaffer, Voyage Maison, Windsor & York (Abbotsford Textiles) en nu dus Persan.


Een groot gedeelte van de collectie van Persan Home Studio is te zien in de showroom van Match Trading in het ETC Design Center Europe te Culemborg.Links

www.abbotsford-textiles.com/windsor-and-york
www.ambla.com
www.charles-burger.fr
www.designsandcolors.com
www.elanbach.com
www.etcdesigncenter.nl
www.jimdickens.co.uk
www.matchtrading.nl
www.persan.com.tr
www.swaffer.co.uk
www.voyagemaison.co.uk

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, gordijn, gordijnstof, raamdecoratie, #abbotsfordtextiles #windsorandyork, #windsoryork, #ambla, #charlesburger, #designsandcolors, #elanbach, #jimdickens, #matchtrading, #persan, #swaffer, #voyagemaison #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden