Overname online activiteiten

Maandag 26 juni 2023

De onlineactiviteiten van Amerikaanse winkelketen Bed Bath & Beyond worden waarschijnlijk overgenomen door woonwebshop Overstock.com.
Overname online activiteiten

In de deal van $ 21,5 miljoen voor de onlineactiviteiten van Bed Bath & Beyond door Overstock is het openblijven van de winkels niet meegenomen, zo meld Retailtrends.

 

Overstock.com, een Amerikaanse woonwebshop, heeft deze week de faillissementsveiling van Bed Bath & Beyond gewonnen. Daarbij gingen het intellectuele eigendom en de digitale activa van het merk onder de hamer. Dinsdag is er een hoorzitting om de aankoop af te ronden.

 

De 360 winkels van Bed Bath & Beyond vallen buiten de overeenkomst. Zoals het er nu uitziet sluiten die nog deze maand. De 120 winkels van de keten Buybuy Baby houden nog de deuren geopend voor de faillissementsverkoop, die volgende week gepland staat. Het kan zijn dat een bieder bereid is de winkels van deze keten wel open te houden. 

 

Vorige maand vroeg Bed Bath & Beyond faillissementsbescherming aan. De laatste reddingsacties hebben niet voldoende opgeleverd om het hoofd boven water te houden. De winkelketen heeft te kampen gehad met oplopende verliezen en kelderende omzetten. In 2022 rapporteerde het bedrijf een verlies van $ 393 miljoen (omgerekend € 358 miljoen).Links

www.overstock.com
www.bedbathandbeyond.com

Tags

nieuws, interieur, keten, bedden, bedtextiel, kussens, dekbedden, overname, marktplaats, online, webshop, verkoop, verlies, faillissement, surseance, merger, acquisitie, acquisition, koop, kopen overgenomen, overeenkomst, #bedbathandbeyond, #overstock

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder
Beter Bed aandeelhouders akkoord
De aandeelhouders van Beter Bed hebben unaniem ingestemd met de voorgenomen overname van het bedrijf door investeerder Torqx.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden