Overname online activiteiten

Maandag 26 juni 2023

De onlineactiviteiten van Amerikaanse winkelketen Bed Bath & Beyond worden waarschijnlijk overgenomen door woonwebshop Overstock.com.
Overname online activiteiten

In de deal van $ 21,5 miljoen voor de onlineactiviteiten van Bed Bath & Beyond door Overstock is het openblijven van de winkels niet meegenomen, zo meld Retailtrends.

 

Overstock.com, een Amerikaanse woonwebshop, heeft deze week de faillissementsveiling van Bed Bath & Beyond gewonnen. Daarbij gingen het intellectuele eigendom en de digitale activa van het merk onder de hamer. Dinsdag is er een hoorzitting om de aankoop af te ronden.

 

De 360 winkels van Bed Bath & Beyond vallen buiten de overeenkomst. Zoals het er nu uitziet sluiten die nog deze maand. De 120 winkels van de keten Buybuy Baby houden nog de deuren geopend voor de faillissementsverkoop, die volgende week gepland staat. Het kan zijn dat een bieder bereid is de winkels van deze keten wel open te houden. 

 

Vorige maand vroeg Bed Bath & Beyond faillissementsbescherming aan. De laatste reddingsacties hebben niet voldoende opgeleverd om het hoofd boven water te houden. De winkelketen heeft te kampen gehad met oplopende verliezen en kelderende omzetten. In 2022 rapporteerde het bedrijf een verlies van $ 393 miljoen (omgerekend € 358 miljoen).Links

www.overstock.com
www.bedbathandbeyond.com

Tags

nieuws, interieur, keten, bedden, bedtextiel, kussens, dekbedden, overname, marktplaats, online, webshop, verkoop, verlies, faillissement, surseance, merger, acquisitie, acquisition, koop, kopen overgenomen, overeenkomst, #bedbathandbeyond, #overstock

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe directeur DBC
lees verder
Hoge omzetgroei Cloudpillo
De omzet van cloudpillo is de afgelopen jaar heel snel gegroeid, mede door de samenwerking met Beter Bed.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden