Maxdivani voor de slaapkamer

Donderdag 22 juni 2023

Het Italiaanse Maxdivani produceert niet alleen meubelen voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer. De bedden en kleinmeubelen zijn volgens het bedrijf elegant en functioneel.
Maxdivani voor de slaapkamer
Maxdivani voor de slaapkamer Maxdivani voor de slaapkamer Maxdivani voor de slaapkamer Maxdivani voor de slaapkamer

De meubelen van Maxdivani worden volledig met de hand genaaid. Zo ook het gestoffeerde bed Perla (foto 1 en 2). Het bed heeft een gewatteerd hoofdbord met een omhullende schelpvorm. De bekleding is zacht, knus en uitnodigend, verfraaid door het ritmische spel van de verticale stiksels en door de contrasterende stiksels die het profiel omlijnen.

 

Fauteuils, banken, poefs en salontafels completeren en personaliseren de slaapkamer. De Perla bank (foto 3) heeft een plaats aan de basis van het bed. De bekleding die wordt gekenmerkt door dezelfde zichtbare stiksels als van het bed. De Perla fauteuil (foto 4) neemt het ontwerp van het bedhoofdbord over in de rugleuning, opnieuw met het kenmerkende stikselsspel.

 

Ember (foto 5) is volgens Maxdivani een comfortabel en gezellig bed. Het heeft een gestoffeerd hoofdeinde en op maat gemaakte stiksels die beweging creëren en de contouren accentueren. Het bedframe biedt plaats aan een praktische opbergbox, wat extra ruimte oplevert. Het ontwerp is uitgevoerd in een lichtgekleurde, waterafstotende en vlekbestendige technische stof.

 

Furniture4fun, uit Jabbeke, vertegenwoordigt Maxdivani in de Benelux.Links

www.maxdivani.it
www.furniture4fun.be/nl

Tags

meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, slaapkamer, slaapcomfort, nieuws, slapen, slaapfabrikant, bed, fauteuil, bank, #maxdivani, #furniture4fun

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Reorganisatie Emma Sleep
Vanwege tegenvallende resultaten moet Emma Sleep reorganiseren en zijn er ca. 200 werknemers ontslagen.
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden