Maxdivani voor de slaapkamer

Donderdag 22 juni 2023

Het Italiaanse Maxdivani produceert niet alleen meubelen voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer. De bedden en kleinmeubelen zijn volgens het bedrijf elegant en functioneel.
Maxdivani voor de slaapkamer
Maxdivani voor de slaapkamer Maxdivani voor de slaapkamer Maxdivani voor de slaapkamer Maxdivani voor de slaapkamer

De meubelen van Maxdivani worden volledig met de hand genaaid. Zo ook het gestoffeerde bed Perla (foto 1 en 2). Het bed heeft een gewatteerd hoofdbord met een omhullende schelpvorm. De bekleding is zacht, knus en uitnodigend, verfraaid door het ritmische spel van de verticale stiksels en door de contrasterende stiksels die het profiel omlijnen.

 

Fauteuils, banken, poefs en salontafels completeren en personaliseren de slaapkamer. De Perla bank (foto 3) heeft een plaats aan de basis van het bed. De bekleding die wordt gekenmerkt door dezelfde zichtbare stiksels als van het bed. De Perla fauteuil (foto 4) neemt het ontwerp van het bedhoofdbord over in de rugleuning, opnieuw met het kenmerkende stikselsspel.

 

Ember (foto 5) is volgens Maxdivani een comfortabel en gezellig bed. Het heeft een gestoffeerd hoofdeinde en op maat gemaakte stiksels die beweging creëren en de contouren accentueren. Het bedframe biedt plaats aan een praktische opbergbox, wat extra ruimte oplevert. Het ontwerp is uitgevoerd in een lichtgekleurde, waterafstotende en vlekbestendige technische stof.

 

Furniture4fun, uit Jabbeke, vertegenwoordigt Maxdivani in de Benelux.Links

www.maxdivani.it
www.furniture4fun.be/nl

Tags

meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, slaapkamer, slaapcomfort, nieuws, slapen, slaapfabrikant, bed, fauteuil, bank, #maxdivani, #furniture4fun

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden