Overname Gasse door Van Waay

Maandag 16 mei 2022

Gasse Wonen wordt overgenomen door van Waay Interieurs uit Benthuizen. Beide bedrijven opereren in hetzelfde marktsegment.
Overname Gasse door Van Waay

Gasse Wonen uit Mijdrecht staat bekend om het aanbod van internationale (design) topmerken en is tevens eigenaar van het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Anne Gasse (foto rechts), eigenaar van dit bedrijf, heeft besloten om na jarenlang actief te zijn als ondernemer het bedrijf te verkopen aan Van Waay Interieurs in Benthuizen.

 

Van Waay, met eigenaar Corné van Waay (foto links) aan het roer, opereert in hetzelfde segment als Gasse Wonen, vandaar dat de bedrijven zo uitstekend bij elkaar passen en elkaar versterken. Beide bedrijven zijn al langere tijd lid van de discussiegroep Wonen van Inretail, vandaar dat beide ondernemers elkaar goed kenden en de gesprekken positief zijn verlopen.Links

www.gasse.nl
www.vanwaayinterieurs.com
www.rolfbenzmijdrecht.nl
www.inretail.nl

Tags

nieuws, interieur, overname, design, meubelen, slaapcomfort, vloeren, interieuradvies, interieurschets, totaalinrichting, advies, retail, deatilahnel, detaillist, outlet, filiaal, topmerken, modern, marktsegment, overname, overgenomen, kopen, acquisitie, overnemen, koop, fusie, samenwerking, verkoop, opvolging, buyout, #gasse, #vanwaayinterieur, #rolfbenz

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Jan Dossche jarig!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden