Opvolging Duitse slaapfabrikanten

Donderdag 01 april 2021

Na ruim 25 jaar gaat general sales manager Jürgen Merkelbach over een jaar afscheid nemen van zijn functie bij de twee slaapmeubelfabrikanten Femira en Loddenkemper.
Opvolging Duitse slaapfabrikanten

Jürgen Merkelbach (op de foto links: Möbelmarkt) legt functie bij Femira en Loddenkemper op 1 mei volgend jaar neer. Hij gaat dan met pensioen. Zijn functie vervulde hij in eerste instantie bij Femira, maar in de afgelopen jaren nam hij ook het verkoopmanagement van Loddenkemper (slaap)kamermeubelen en kastsystemen op zich en was hij actief als algemeen verkoopmanager voor de hele bedrijvengroep. Merkelbach blijft ondanks zijn pensionering wel als adviseur werkzaam voor Loddenkemper.

 

Olaf Hinske (de foto rechts) gaat vanaf 1 april alvast met Merkelbach samenwerken en neemt de functie vanaf volgend jaar helemaal over. Hinske werkte hiervoor bij de Hammer-speciaalzaken, hier was hij als inkoper verantwoordelijk was voor het slaapgedeelte. Daarnaast werkte hij onder meer als sales manager bij de slaapmeubelfabrikanten Disselkamp en Panthel.Links

www.disselkamp.de
www.femira.de
www.loddenkemper.de
www.panthel-moebelwerk.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, meubel, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, bed, ledikant, matras, boxsping, slaap, personeel, directeur, personalia, #disselkamp, #femira, #loddenkemper, #panthel, #JürgenMerkelbach, # OlafHinske

Gerelateerd nieuws
Voorjaarscollectie van Auping
Auping presenteert de bedtextielcollectie voor het voorjaar van 2021. Een gevarieerde collectie waarin de kleur blauw de boventoon voert. De overtrekken-collectie bevat ook veel grafische dessins, vooral trepen en blokken.
lees verder
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
100% natuurlijk en handgemaakt
Lunar matrassen introduceert 100% duurzame, comfortabele die beschikbaar zijn voor iedereen. Met echt Engels vakmanschap worden matrassen CO2-neutraal geproduceerd.
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden