Oprichters Droog onderscheiden

Donderdag 26 april 2018

Renny Ramakers en Gijs Bakker, de oprichters van Droog, zijn benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.
Oprichters Droog onderscheiden

Ramakers en Bakker (foto) kregen de onderscheiding vandaag uitgereikt door de waarnemend burgemeester van Amsterdam, Jozias van Aartsen, in de Nieuwe Kerk te Amsterdam.

Deze maand viert Droog zijn 25-jarig jubileum. Ramakers en Bakker zijn oprichters van Droog Design en sinds 1993 zetten zij Dutch Design op de kaart. Centraal in hun werk stond de originaliteit van een idee en de conceptuele, humoristische benadering. Er werd gebruik gemaakt van onorthodoxe materialen en bestaande objecten kregen een andere functie.
 
Het steeds vernieuwde designplatform Droog maakte tentoonstellingen wereldwijd, gaf lezingen, produceerde en distribueerde producten, publiceerde boeken en creëerde een winkel en hotel. Door de inzet van Renny Ramakers en Gijs Bakker is Nederland nu een van de meest prominente spelers op het terrein van design.

 Links

www.droogdesign.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, design, onderscheiden, onderscheiding, koninklijk, #DroogDesign

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Paidi
Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
lees verder
 
Münchner Stoff Frühling
lees verder
Borek outdoor-nieuws op ETC
Het voorjaar is begonnen! Dat was twee weken terug al te zien bij het nieuws van Borek tijdens het ETC Design Experience in Culemborg.
lees verder
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
 
Secto wint van Eglo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden