Oprichters Droog onderscheiden

Donderdag 26 april 2018

Renny Ramakers en Gijs Bakker, de oprichters van Droog, zijn benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.
Oprichters Droog onderscheiden

Ramakers en Bakker (foto) kregen de onderscheiding vandaag uitgereikt door de waarnemend burgemeester van Amsterdam, Jozias van Aartsen, in de Nieuwe Kerk te Amsterdam.

Deze maand viert Droog zijn 25-jarig jubileum. Ramakers en Bakker zijn oprichters van Droog Design en sinds 1993 zetten zij Dutch Design op de kaart. Centraal in hun werk stond de originaliteit van een idee en de conceptuele, humoristische benadering. Er werd gebruik gemaakt van onorthodoxe materialen en bestaande objecten kregen een andere functie.
 
Het steeds vernieuwde designplatform Droog maakte tentoonstellingen wereldwijd, gaf lezingen, produceerde en distribueerde producten, publiceerde boeken en creëerde een winkel en hotel. Door de inzet van Renny Ramakers en Gijs Bakker is Nederland nu een van de meest prominente spelers op het terrein van design.

 Links

www.droogdesign.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, design, onderscheiden, onderscheiding, koninklijk, #DroogDesign

Gerelateerd nieuws
Jori breidt aanbod uit
De Belgische meubelfabrikant Jori stelt dit voorjaar een viertal nieuwe producten voor.
lees verder
 
Strand West failliet
lees verder
Outdoor noviteiten van Kettal
Kettal, de Spaanse fabrikant van outdoormeubelen, toonde zijn nieuwe collecties in Milaan.
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Winnaars SaloneSatellite awards
Tijdens Salone del Mobile vond ook SaloneSatellite plaats. Hier kunnen startende ontwerpers hun producten laten zien. Voor het tiende jaar op rij reikte een internationale jury awards uit voor de beste producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden