Opnieuw noviteiten Artifort

Donderdag 18 april 2024

Met Bold Visions als thema onthult Artifort haar nieuwste ontwerpen op Salone del Mobile 2024 in Milaan. Deels kennen wij deze al van de lancering op Imm in januari, maar er komen ook nieuwe modellen bij.
Opnieuw noviteiten Artifort
Opnieuw noviteiten Artifort Opnieuw noviteiten Artifort Opnieuw noviteiten Artifort

Het ontwerp van Forte, door Studio Stefan Scholten, legt volgens Artifort de nadruk op luxe, elegantie en comfort. Forte is een luxueus high-end sota-programma met een diepe zitting en zachte, afgeronde hoeken. De minimalistische poten van gegoten aluminium zijn een bepalend kenmerk, dat het frame optilt en tegelijkertijd de zachte rugkussens ondersteunt. Het bankenprogramma wordt gelanceerd met een bijpassende serie Forte Table salontafels in luxe afwerkingen.

 

Muse, van de Zweedse ontwerpster Monica Förster, sluit perfect aan bij het handelmerk van Artifort, sculpturale en vloeiende vormen. De lichte en zachte esthetiek van dit volgens het bedrijf zeer sociale stuk geeft het een grote veelzijdigheid. De gebogen rugleuning die subtiel lijkt te balanceren op de zitting van de bank. Naast de introducties keren twee designiconen van Geoffrey D. Harcourt RDI terug op de markt: fauteuils F504 en F506.Links

www.artifort.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, meubel, tafel, kast, opberg, fauteuil, bank, stoel, zitmeubel, stoel, fauteuil, design, #artifort, #meubelbeursmilaan, #salonedelmobile,

Gerelateerd nieuws
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder
 
Speciale editie Swan stoel
lees verder
W. Schillig sluit herstructurering af
Goed nieuws voor W. Schillig, de insolventieprocedure die vorig jaar startte, wordt bijna afgerond. Dit geeft goede hoop voor de toekomst van de firma uit Opper-Franken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden