Opnieuw award Resleep?

Maandag 03 december 2018

De Velda Resleep, een bed ontwikkeld volgens het Cradle-to-cradle principe, is nu ook genomineerd voor de Henri van der Velde-award.
Opnieuw award Resleep?
Opnieuw award Resleep? Opnieuw award Resleep?

Tijdens de Meubelbeurs Brussel vorige maand won de Velda Resleep reeds de prestigieuze Balthazar-award in de categorie Innovation. Nu kan het duurzame bedconcept wellicht opnieuw een prijs in de wacht slepen.

Sales en marketing directeur Geert Geerkens van Veldeman Bedding, ook te vinden op de slapenafdeling van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein, nodigt iedereen dan ook uit om hier te stemmen voor de publieksprijs van de Henry van de Velde Awards!

De Resleep werd ontworpen met slechts een beperkt aantal verschillende materialen die een laag milieu-impact hebben en herbruikbaar en/of recycleerbaar zijn. De verschillende componenten en materialen worden geassembleerd zonder nietjes en lijm. Dit betekent dat het gemakkelijk gedemonteerd kan worden in afzonderlijke onderdelen. Zie ook deze Youtube-video (0:28).
Links

www.dewoonindustrie.nl
www.meubelbeurs.be
www.resleep.net
www.velda.net

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, Velda, Veldeman Bedding, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #hvdv19, #henryvandeveldeawards #sustainable, #velda, #veldeman

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
 
Nieuw bedtextiel Verbeekdesigns
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden