Opnieuw award Resleep?

Maandag 03 december 2018

De Velda Resleep, een bed ontwikkeld volgens het Cradle-to-cradle principe, is nu ook genomineerd voor de Henri van der Velde-award.
Opnieuw award Resleep?
Opnieuw award Resleep? Opnieuw award Resleep?

Tijdens de Meubelbeurs Brussel vorige maand won de Velda Resleep reeds de prestigieuze Balthazar-award in de categorie Innovation. Nu kan het duurzame bedconcept wellicht opnieuw een prijs in de wacht slepen.

Sales en marketing directeur Geert Geerkens van Veldeman Bedding, ook te vinden op de slapenafdeling van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein, nodigt iedereen dan ook uit om hier te stemmen voor de publieksprijs van de Henry van de Velde Awards!

De Resleep werd ontworpen met slechts een beperkt aantal verschillende materialen die een laag milieu-impact hebben en herbruikbaar en/of recycleerbaar zijn. De verschillende componenten en materialen worden geassembleerd zonder nietjes en lijm. Dit betekent dat het gemakkelijk gedemonteerd kan worden in afzonderlijke onderdelen. Zie ook deze Youtube-video (0:28).
Links

www.dewoonindustrie.nl
www.meubelbeurs.be
www.resleep.net
www.velda.net

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, Velda, Veldeman Bedding, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #hvdv19, #henryvandeveldeawards #sustainable, #velda, #veldeman

Gerelateerd nieuws
 
Essenza kleurt roze en groen
lees verder
Nieuw slapen op DWI
Hoewel de verdeeldheid in slapenbranche groter is dan ook, zijn er op de komende voorjaarseditie van de Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) weer een aantal leuke nieuwkomers geconcentreerd.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder
Rauch schrapt 250 banen
Maandag werd bekend dat de Duitse slaapkamermeubelfabrikant Rauch verder wordt gereorganiseerd en er in Freudenberg in de komende twee jaar 250 banen verdwijnen.
lees verder
 
Veel inspiratie op DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden