Opnieuw award Resleep?

Maandag 03 december 2018

De Velda Resleep, een bed ontwikkeld volgens het Cradle-to-cradle principe, is nu ook genomineerd voor de Henri van der Velde-award.
Opnieuw award Resleep?
Opnieuw award Resleep? Opnieuw award Resleep?

Tijdens de Meubelbeurs Brussel vorige maand won de Velda Resleep reeds de prestigieuze Balthazar-award in de categorie Innovation. Nu kan het duurzame bedconcept wellicht opnieuw een prijs in de wacht slepen.

Sales en marketing directeur Geert Geerkens van Veldeman Bedding, ook te vinden op de slapenafdeling van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein, nodigt iedereen dan ook uit om hier te stemmen voor de publieksprijs van de Henry van de Velde Awards!

De Resleep werd ontworpen met slechts een beperkt aantal verschillende materialen die een laag milieu-impact hebben en herbruikbaar en/of recycleerbaar zijn. De verschillende componenten en materialen worden geassembleerd zonder nietjes en lijm. Dit betekent dat het gemakkelijk gedemonteerd kan worden in afzonderlijke onderdelen. Zie ook deze Youtube-video (0:28).
Links

www.dewoonindustrie.nl
www.meubelbeurs.be
www.resleep.net
www.velda.net

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, Velda, Veldeman Bedding, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #hvdv19, #henryvandeveldeawards #sustainable, #velda, #veldeman

Gerelateerd nieuws
 
MoOD breidt uit
lees verder
Amazon verkoopt Matratzen Concord
Als onderdeel van zijn omnichannel-strategie opent discounter Matratzen Concord, de Duitstalige evenknie van Beter Bed, een nieuw verkoopkanaal via de marktplaats Amazon.de.
lees verder
Winnaars SaloneSatellite awards
Tijdens Salone del Mobile vond ook SaloneSatellite plaats. Hier kunnen startende ontwerpers hun producten laten zien. Voor het tiende jaar op rij reikte een internationale jury awards uit voor de beste producten.
lees verder
Beter Bed introduceert Element
Beter Bed introduceert Element, een volledig circulair ontworpen boxspring.
lees verder
Cockaert Interior & Design breidt uit
Het Vlaamse Cockaert Interior & Design verbouwt dit jaar zijn tweede showroom. Naast deze uitbreiding wil het bedrijf ook nieuw personeel aannemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden