Ontwikkelingen bij Veldeman

Woensdag 24 februari 2021

Veldeman Bedding blijft in beweging. Zo heeft de projectafdeling van het bedrijf twee grote nieuwe contracten gesloten, voor een hotel en vakantievilla’s. Daarnaast zijn een aantal directieleden, waaronder Peter van Rompuy uit dienst getreden, om vervolgens als zelfstandige werkzaam te blijven voor het bedrijf.
Ontwikkelingen bij Veldeman

Waarom is niet duidelijk, maar Veldeman Bedding heeft ervoor gekozen om de expertise van een aantal  directieleden als zelfstandige in te huren. Deze zijn dus niet meer in dienst van Veldeman, maar hebben elk een eigen bedrijf. Zo meldt Peter van Rompuy op Linkedin dat hij werkzaam is bij Varo & Co bv for Veldeman Bedding. Volgens hem kwam er heel wat op hem af na deze verandering, maar is de rust inmiddels weergekeerd. Deze nieuwe constructie betekent dat Van Rompuy in theorie vrij is om ook elders aan de slag te gaan, hiervoor is hij echter naar eigen zeggen vooralsnog veel te druk.

 

De projectafdeling van Veldeman, Glocom, mag Intersoc-hotel Astoria in Oostenrijk en de vakantievilla’s van het nieuwe Terhills Resort in België in gaan richten. Glocom levert namelijk meer dan bedden en matrassen. Dit deel van Veldeman zorgt voor de totale inrichting van projecten. De orders hebben samen een waarde van zo’n € 1,5 miljoen.

 

Veldeman is te zien in showroomcentrum De Woonindustrie (DWI). De Voorjaarsvakdagen vinden hier plaats van 21-23 maart en 12 en 13 april. Aanmelden is noodzakelijk. P.S. 04-03-2021: De Vakdagen zijn verplaatst naar april.

Foto: Veldeman in Keizershof Hotel Aalst.

 

P.S. 04-03-2021: Dit artikel is enigszins aangepast.Links

www.velda.net
www.vel-you.com
www.glocom.be
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, covid19, #velda, #veldemanbedding, #velyou, #voorjaarsbeurs, #voorjaarsvakdagen, #vakdagen, #interieurprofessionaldag, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
Voorjaarscollectie van Auping
Auping presenteert de bedtextielcollectie voor het voorjaar van 2021. Een gevarieerde collectie waarin de kleur blauw de boventoon voert. De overtrekken-collectie bevat ook veel grafische dessins, vooral trepen en blokken.
lees verder
100% natuurlijk en handgemaakt
Lunar matrassen introduceert 100% duurzame, comfortabele die beschikbaar zijn voor iedereen. Met echt Engels vakmanschap worden matrassen CO2-neutraal geproduceerd.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Circulaire matrassen van Auping
De keuze voor de consument voor een volledig opnieuw te gebruiken matras wordt steeds breder. Auping heeft het assortiment circulaire matrassen uitgebreid met twee nieuwe.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden