Ontwikkelingen bij Veldeman

Woensdag 24 februari 2021

Veldeman Bedding blijft in beweging. Zo heeft de projectafdeling van het bedrijf twee grote nieuwe contracten gesloten, voor een hotel en vakantievilla’s. Daarnaast zijn een aantal directieleden, waaronder Peter van Rompuy uit dienst getreden, om vervolgens als zelfstandige werkzaam te blijven voor het bedrijf.
Ontwikkelingen bij Veldeman

Waarom is niet duidelijk, maar Veldeman Bedding heeft ervoor gekozen om de expertise van een aantal  directieleden als zelfstandige in te huren. Deze zijn dus niet meer in dienst van Veldeman, maar hebben elk een eigen bedrijf. Zo meldt Peter van Rompuy op Linkedin dat hij werkzaam is bij Varo & Co bv for Veldeman Bedding. Volgens hem kwam er heel wat op hem af na deze verandering, maar is de rust inmiddels weergekeerd. Deze nieuwe constructie betekent dat Van Rompuy in theorie vrij is om ook elders aan de slag te gaan, hiervoor is hij echter naar eigen zeggen vooralsnog veel te druk.

 

De projectafdeling van Veldeman, Glocom, mag Intersoc-hotel Astoria in Oostenrijk en de vakantievilla’s van het nieuwe Terhills Resort in België in gaan richten. Glocom levert namelijk meer dan bedden en matrassen. Dit deel van Veldeman zorgt voor de totale inrichting van projecten. De orders hebben samen een waarde van zo’n € 1,5 miljoen.

 

Veldeman is te zien in showroomcentrum De Woonindustrie (DWI). De Voorjaarsvakdagen vinden hier plaats van 21-23 maart en 12 en 13 april. Aanmelden is noodzakelijk. P.S. 04-03-2021: De Vakdagen zijn verplaatst naar april.

Foto: Veldeman in Keizershof Hotel Aalst.

 

P.S. 04-03-2021: Dit artikel is enigszins aangepast.Links

www.velda.net
www.vel-you.com
www.glocom.be
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, covid19, #velda, #veldemanbedding, #velyou, #voorjaarsbeurs, #voorjaarsvakdagen, #vakdagen, #interieurprofessionaldag, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Najaarssfeer bij Vandyck
De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen.
lees verder
 
Salone moet Super worden
lees verder
Samenwerking Garant en ABK
Een strategische alliantie voor de beddenspeciaalzaak in Duitsland: de Garant – Groep en ABK gaan intensief samenwerken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden