Ontwerptalent op Trendz

Vrijdag 21 juni 2024

Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
Ontwerptalent op Trendz
Ontwerptalent op Trendz Ontwerptalent op Trendz

Eind augustus zijn tijdens de beurs Trendz nieuwe, talentvolle ontwerpers te vinden in het Trendz Atelier. Hier geven zij hun unieke kijk op home deco & lifestyle producten.


Jasmijn Muskens
is een Rotterdamse studio die zich richt op functionele objecten. Al haar werk toont grafische vormen, niet zo subtiele details en een unieke interpretatie van proporties. Haar werk heeft een eenvoud die niet verward moet worden met minimalistisch. Haar unieke designs zijn verkrijgbaar in felle kleuren wat helemaal past in de hedendaagse trend. Grid and Wave’ (foto 1) is een collectie kussens. De reliëfs worden gemaakt door een patroon te stikken dat vervolgens wordt gevuld met gerecycled polyester waardoor een 3D-effect ontstaat. De kussens zijn verkrijgbaar in een raster- en een golfpatroon dat varieert met de afmetingen van de kussens. Alle kussens zijn handgemaakt door Jasmijn in haar Rotterdamse atelier.

 

Rotterdamse ontwerper Sven Jansse beweegt zich op het snijvlak van kunst, architectuur, design en fotografie. Door texturen, kleur, schaal en architecturale vormen te verkennen via abstractie of nauwkeurige herinterpretatie, creëert hij projecten die onze dagelijkse realiteit verbinden met een meer dromerig, parallel universum. Zijn werk nodigt uit tot een ontdekkingsreis waar verbeelding en tastbare expressie samenkomen. De Schuimlampen (foto 2) combineren architecturale elementen zoals sokkels en zuilen met zacht en buigzaam materiaal. Hoewel ze een solide uitstraling hebben, reageren ze subtiel op aanraking door zachtjes mee te wiegen. Dit creëert een boeiende interactie tussen stevigheid en zachtheid, waarbij de grenzen tussen vorm en functie vervagen. Deze unieke combinatie nodigt uit tot een hands-on verkenning, waarbij je wordt uitgenodigd om de fysieke en esthetische aspecten van het ontwerp te ervaren en te verkennen.

 

Het doel van Laura van Atelier LVDW is interieurs verrijken door het gebruik van circulair en bio-based materiaal. Haar ontwerpen worden gemaakt van ‘Eggshell Ceramic' een bio-materiaal gemaakt van consumenten eierschalen. Meraki (foto 3) is het nieuwste interieur product gemaakt van de eierschalen. Een bio-materiaal gemaakt van consumenten eierschalen. De composteerbare elementen kunnen volledig op maat als wandtoepassing gebruikt worden. Zij bieden hierin een verscheidenheid aan formaten, kleuren en vormen van zowel het Eggshell Ceramic materiaal als het houten frame.

 

Gratis toegangskaarten voor Trendz? Klik op deze link en daarna op tickets.Links

www.trendzvakbeurzen.nl
www.easyfairs.nl
www.atelierlvdw.nl
www.jasmijnmuskens.com
www.svenjansse.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkelier, retail, decoratie, accessoire, bloemist, florist, plant, tuin, outdoor, home & living, homedecoratie, kerst, pasen, christmas, stationary, papierwaren, bloemist, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, woonkamer, woontrends, #woontrends, #inretail, #trendz, #trendzgorinchem, #easyfairs, #trendzvakbeurzen, #evenementenhal

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŽle problemen is gekomen.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden