Omzet Amorim gedaald

Donderdag 07 maart 2019

De omzet van de vloer- en wandbekledingsafdeling van de Portugese kurkgroep Amorim is in 2018 gedaald.
Omzet Amorim gedaald

Amorim realiseerde in 2018 als groep weliswaar een hogere omzet van € 763,1 miljoen (+ 8,8%), maar de vloer- en wandbekledingstak boekte met een omzet van € 112,2 miljoen echter een daling van 7,7% ten opzichte van 2017.

De Ebitda van deze divisie daalde van € 8,3 miljoen naar € 3,0 miljoen, zo meldt BTH. Toch is het bedrijf optimistisch: met de introductie van Wise (foto; website), hun nieuwe pvc-vrije en waterdichte vloerbedekking onder het Wicanderslabel geïntroduceerd op Domotex, verwachten de Portugezen nog in het lopende jaar het tij te kunnen keren.
Links

www.amorim.com
www.amorimflooring.com
www.wicanders.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, wand, wandbeklediing, kurk, vinyl, pvc, lvt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, #amorim, #amorimflooring, #wicanders

Gerelateerd nieuws
Rise & Shine bij Headlam
Het lente is begonnen en dus is er extra aandacht voor zonwering. Zo ook voor Rise & Shine, de binnenzonweringscollectie die Headlam onder haar label Lifestyle-interior voert.
lees verder
 
Behangfabriek P+S naar Marburg
lees verder
 
Reservoir Oak-collectie van Mflor
lees verder
De Ploeg en Kendix op TV!
Stoffenlabels De Ploeg en Kendix Allure komen zaterdag 23 maart op TV! Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen. En Kendix introduceert de nieuwste collectie in München.
lees verder
Bankroet Tony Mertens verwacht
De woningtextielformule Tony Mertens wil stoppen. De vier winkels zijn inmiddels gesloten en de kans lijkt groot dat de keten binnenkort failliet gaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden