Omzet Amorim gedaald

Donderdag 07 maart 2019

De omzet van de vloer- en wandbekledingsafdeling van de Portugese kurkgroep Amorim is in 2018 gedaald.
Omzet Amorim gedaald

Amorim realiseerde in 2018 als groep weliswaar een hogere omzet van € 763,1 miljoen (+ 8,8%), maar de vloer- en wandbekledingstak boekte met een omzet van € 112,2 miljoen echter een daling van 7,7% ten opzichte van 2017.

De Ebitda van deze divisie daalde van € 8,3 miljoen naar € 3,0 miljoen, zo meldt BTH. Toch is het bedrijf optimistisch: met de introductie van Wise (foto; website), hun nieuwe pvc-vrije en waterdichte vloerbedekking onder het Wicanderslabel geïntroduceerd op Domotex, verwachten de Portugezen nog in het lopende jaar het tij te kunnen keren.
Links

www.amorim.com
www.amorimflooring.com
www.wicanders.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, wand, wandbeklediing, kurk, vinyl, pvc, lvt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, #amorim, #amorimflooring, #wicanders

Gerelateerd nieuws
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden