NL-Showroom Night-Store open

Woensdag 30 januari 2019

The Night-Store Slaaparchitecten heeft, naast haar vestigingen in Paal-Beringen en Sint-Truiden, afgelopen maandag haar eerste Nederlandse showroom geopend in Genemuiden.
NL-Showroom Night-Store open

Foto: Toonzaal The Night Store Slaaparchitecten in Paal-Beringen

 

 

In de nieuwe showroom aan de Langestraat 89, 8281 AH Genemuiden wordt ook kantoor gehouden door Jacob Bakker, agent van onder meer The Night Store in Nederland. Op afspraak worden dealers uitgenodigd.

The Night-Store Slaaparchitecten werd in 2003 opgericht door Stijn Neuteleers, van origine fysiotherapeut en medisch slaapspecialist. Stijn besloot om na een carrière als slaapspecialist van Belgische ziekenhuizen, ook voor 'gezonde' mensen matrassen en bedden te gaan produceren.

De slaaparchitecten onderscheiden zich door de klant een begrijpelijk no-nonsens verhaal te vertellen en verschillen tussen verschillende slaapproducten te laten voelen. Ze willen geen 'merkendealer' zijn maar op een leuke manier en vakkundig bedden verkopen.

Bakker: 'Beddenwinkels hebben een enorm aanbod van verschillende bekende en minder bekende merken. Het draait soms voor 90% om marketing, terwijl je vaak weinig verschil voelt tussen product A of B. Acties en uitverkoop zijn dagelijkse kost. Terwijl deze producten helemaal geen seizoensgebonden producten zijn.'

De afgelopen vier maanden heeft Bakker al zeven dealers gevonden. Aanstaande maandag 25 februari is er een huisshow op de nieuwe locatie in Genemuiden waar het concept en de producten verder toegelicht worden.

 Links

www.jbakker-agenturen.nl
www.thenightstore.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, lattenbodem, matras, boxspring, pocketveer, ledikant, waterbed, beddengoed, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, #jacobbakkeragenturen, #jbakkeragenturen, #thenightstore

Gerelateerd nieuws
 
Libeco nieuws op Proposte
lees verder
Brouwers bodems naar Dicobed
Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Amazon verkoopt Matratzen Concord
Als onderdeel van zijn omnichannel-strategie opent discounter Matratzen Concord, de Duitstalige evenknie van Beter Bed, een nieuw verkoopkanaal via de marktplaats Amazon.de.
lees verder
Winnaars SaloneSatellite awards
Tijdens Salone del Mobile vond ook SaloneSatellite plaats. Hier kunnen startende ontwerpers hun producten laten zien. Voor het tiende jaar op rij reikte een internationale jury awards uit voor de beste producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden