Nieuws tété

Maandag 28 juli 2014

Onder de namen 'Art-Living', 'Good-Living' en 'City-Living' bracht groothandel tété total-flooring (Hengelo) begin deze maand drie nieuwe tapijtkwaliteiten naar haar dealers. Kort daarna ook PVC-nieuws.
Nieuws tété
Nieuws tété Nieuws tété

De tapijten maken onderdeel uit van het assortiment 'Dimension exclusieve tapijt'. De zowel projectmatig als residentieel toe te passen vloerbedekkingvarianten sluiten volgens tété aan op de jongste ontwikkelingen op interieurgebied. 'Ze zijn functioneel en trendsettend en hebben zeer goede gebruikseigenschappen. Ze zijn toe te passen in kantoren en showrooms, op trappen in in alle mogelijke woontoepassingen.'

Art-Living is een frisé-kwaliteit in 10 kleuren, Good-Living een Saxony-kwaliteit in 12 kleuren en City-Living een cross-over bouclé-tapijt in 11 verschillende kleuren.

 

Kort daarna volgden twee nieuwe PVC-vinyl kwaliteiten op 400 breed onder de namen Strong Living en Vintage Living, als uitbreiding op de eerder dit jaar gebrachte Trend Wood Living. Allen eveneens onder het eigen Dimension-label.


De collectie bevat allerlei dessins en verschillende formaten, extra lang en breed of juist smalle stroken gecombineerd. Met de PIT-kwalificatie 23 en 31 zijn de kwaliteiten breeds toepasbaar. Vintage Living is uitgevoerd met een zelf egaliserende rug.

Alle drie kwaliteiten worden aangeboden bij hun Dimension Dealers op extra brede en zeer lange staalhangers. Tevens worden de Dimension dealers voorzien van professioneel POS materiaal waaronder een zeer grote Raamposter, die direct een goed en overzichtelijk beeld krijgt van alle mogelijke decoren en stijlen.Links

www.tete-vloerbedekkingen.nl

Tags

tapijt, vinyl, dimension, pvc, pit, tete, groothandel hengelo

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Tarkett breidt Fushion gamma uit
Eén van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en LVT vloeren. De vloerenfabrikant breidt dit gamma nu uit, voor nog meer keuzemogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden