Nieuwe wandlijm Uzin

Vrijdag 03 juli 2020

Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
Nieuwe wandlijm Uzin

UZIN KE 68 T is volgens Uzin Utz is als een van de weinige wandlijmen in de markt geschikt voor het verlijmen van nagenoeg alle soorten bedekking aan de wand. Het bedrijf vervolgt dat de 1-componenten lijm zeer maatstabiel is en daardoor ook toepasbaar in ruimtes met veel zonlicht. UZIN KE 68 T leent zich volgens Uzin Utz  voor toepassing van hard kunststof wandbekleding in de gezondheidszorg, omdat de lijm watervast is. Ook PVC-stroken, rubber en zelfs duo-planken parket kunnen echter met dit product verlijmd worden op de wand.

 

UZIN KE 68 T bevat geen weekmakers en is zeer emissiearm. De STP-lijm kan worden toegepast op zowel zuigende als niet-zuigende wanden of kleine vloeroppervlakken en beschikt over een extreem hoge kleefkracht waardoor de lijm slechts enkelzijdig hoeft worden aangebracht. De lijm wordt in emmers of kitworsten geleverd. De lijm kan - direct uit de emmer - worden aangebracht met een kleine spatel en worden verdeeld met een passende kitstrijker. Bij verwerking met de kitspuit wordt de lijm direct op de muur aangebracht en daarna verdeeld met de juiste kitstrijker.Links

www.uzin-utz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, egalisatie, egaliseren, reparatie, mortel, gietvloer, wandbekleding, #uzin, #uzinutz, #uzinke68T,

Gerelateerd nieuws
 
Verlies Quickstep fabrikant
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Superkarpet
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Cirkelstickers voor op de wand
Eijffinger heeft een nieuw product: Wallpower Circles. Dit zijn ronde stickers voor een snelle make-over van een saaie muur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden