Nieuwe verlichting in DWI

Vrijdag 17 december 2021

Nog even en dan sluit De Woonindustrie (DWI) voor de feestdagen. Er zijn echter alweer nieuwe exposanten bekend die vanaf zondag 6 februari 2022 in Nieuwegein te zien zijn tijdens de voorjaars Vakdagen. En hiervan is verlichtingsspecialist Eglo Verlichting.
Nieuwe verlichting in DWI

Eglo werd in 1969 opgericht in Tirol. Het hoofdkantoor van de Eglo groep is nog steeds gevestigd in Pill in Tirol. Het bedrijf opereert in Nederland vanuit Oosterhout, waar het bedrijf een showroom heeft. Nu is het echter ook gevestigd in DWI, op de tweede ring.

 

De Stars of Light serie van Eglo staat centraal in DWI en is tijdens de Vakdagen in februari te zien. Het Stars of Light assortiment is volgens Eglo exclusief bedoeld voor de verlichting speciaal- en woonbranche. De lichtspecialist noemt de armaturen stijlvol vormgegeven, ook zou de verlichting over internationale allure beschikken die naadloos aansluit bij de Nederlandse smaak. De collectie bestaat uit meer dan vierhonderd armaturen. Stars of Light biedt de retailer een totaal concept waarbij product, presentatie, prijs en plaats naar eigen zeggen in balans zijn.

 

DWI is van maandag 27 december t/m vrijdag 31 december gesloten. Maandag 3 januari is de eerste Marketday van 2022.

De DWI Vakdagen in het voorjaar worden gehouden:

- zondag 6 tot dinsdag 8 februari 2022

- maandag 14 en disndag 15 februari 2022Links

www.dewoonindustrie.nl
www.eglo.com/nl
www.egloshowroom.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Noviteiten Prandina
Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Eigen merk By Fonq
Op 11 januari 2022 lanceert online woonwinkel Fonq een eigen merk: By Fonq. Het eigen merk in modern living biedt een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten.
lees verder
Light + Building naar oktober
Messe Frankfurt heeft besloten om de Light + Building beurs uit te stellen en te verplaatsen naar het najaar van 2022.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden