Nieuwe verlichting in DWI

Vrijdag 17 december 2021

Nog even en dan sluit De Woonindustrie (DWI) voor de feestdagen. Er zijn echter alweer nieuwe exposanten bekend die vanaf zondag 6 februari 2022 in Nieuwegein te zien zijn tijdens de voorjaars Vakdagen. Eťn hiervan is verlichtingsspecialist Eglo Verlichting.
Nieuwe verlichting in DWI

Eglo werd in 1969 opgericht in Tirol. Het hoofdkantoor van de Eglo groep is nog steeds gevestigd in Pill in Tirol. Het bedrijf opereert in Nederland vanuit Oosterhout, waar het bedrijf een showroom heeft. Nu is het echter ook gevestigd in DWI, op de tweede ring.

 

De Stars of Light serie van Eglo staat centraal in DWI en is tijdens de Vakdagen in februari te zien. Het Stars of Light assortiment is volgens Eglo exclusief bedoeld voor de verlichting speciaal- en woonbranche. De lichtspecialist noemt de armaturen stijlvol vormgegeven, ook zou de verlichting over internationale allure beschikken die naadloos aansluit bij de Nederlandse smaak. De collectie bestaat uit meer dan vierhonderd armaturen. Stars of Light biedt de retailer een totaal concept waarbij product, presentatie, prijs en plaats naar eigen zeggen in balans zijn.

 

DWI is van maandag 27 december t/m vrijdag 31 december gesloten. Maandag 3 januari is de eerste Marketday van 2022.

De DWI Vakdagen in het voorjaar worden gehouden:

- zondag 6 tot dinsdag 8 februari 2022

- maandag 14 en dinsdag 15 februari 2022Links

www.dewoonindustrie.nl
www.eglo.com/nl
www.egloshowroom.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder
Buitenlampen van Vibia
Mooie wandverlichting voor buiten sluit natuurlijk goed aan bij deze tijd van het jaar. Vibia brengt een aantal armaturen onder de aandacht die de aandacht vestigen op de belangrijkste kenmerken van een tuin, terras, patio of loopbrug nadat de zon is ondergegaan.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Regelbreker Nika Zupanc
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden