Verheugen op Showup

Maandag 20 december 2021

Gelukkig zijn er ook mooie dingen om naar uit te kijken, na het opheffen van de lockdown. Zo vindt op 6 en 7 februari de volgende editie van vakbeurs Showup plaats. Er kunnen nu al kaartjes besteld worden voor het evenement in de Expo Haarlemmermeer.
Verheugen op Showup

Showup, de inspirerende inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen, draait volgens de organisatie om creativiteit, zaken doen en inspiratie. De trendzone is altijd de place to be voor wie inspiratie wil opdoen. Jan Agelink van Buro Jantrendman is de partner van Showup als het gaat om de trends. Verwacht het onverwachte, zo hint de organisatie, want aan creativiteit geen gebrek.

 

Onder de noemer Listenup komt het lezingenprogramma van de beurs ook weer terug. Er zullen drie sessies per dag plaatsvinden in het totaal vernieuwde Listenup theater. Jan Agelink is een van de sprekers. De komende weken wordt bekend wie de andere lezingen zullen verzorgen en zal Interieurjournaal hierover berichten. Ook zullen berichten volgen over het nieuws van de exposanten, dit zijn er momenteel al 250 en er komen volgens Showup dagelijks nieuwe merken bij.Links

www.showup.nl
www.jantrendman.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #burojantrendman, #jantrendman, #showup, #showup22

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden