Verheugen op Showup

Maandag 20 december 2021

Gelukkig zijn er ook mooie dingen om naar uit te kijken, na het opheffen van de lockdown. Zo vindt op 6 en 7 februari de volgende editie van vakbeurs Showup plaats. Er kunnen nu al kaartjes besteld worden voor het evenement in de Expo Haarlemmermeer.
Verheugen op Showup

Showup, de inspirerende inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen, draait volgens de organisatie om creativiteit, zaken doen en inspiratie. De trendzone is altijd de place to be voor wie inspiratie wil opdoen. Jan Agelink van Buro Jantrendman is de partner van Showup als het gaat om de trends. Verwacht het onverwachte, zo hint de organisatie, want aan creativiteit geen gebrek.

 

Onder de noemer Listenup komt het lezingenprogramma van de beurs ook weer terug. Er zullen drie sessies per dag plaatsvinden in het totaal vernieuwde Listenup theater. Jan Agelink is een van de sprekers. De komende weken wordt bekend wie de andere lezingen zullen verzorgen en zal Interieurjournaal hierover berichten. Ook zullen berichten volgen over het nieuws van de exposanten, dit zijn er momenteel al 250 en er komen volgens Showup dagelijks nieuwe merken bij.Links

www.showup.nl
www.jantrendman.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #burojantrendman, #jantrendman, #showup, #showup22

Gerelateerd nieuws
Noviteiten Prandina
Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
lees verder
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder
Stand van zaken voorjaarsbeurzen
Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden