Overname Skagerak door Fritz Hansen

Maandag 13 december 2021

De Deense meubelfabrikant Fritz Hansen neemt collega Skagerak over en breidt het dus uit met outdoor meubels.
Overname Skagerak door Fritz Hansen

Fritz Hansen en Skagerak vervaardigen meubelen en interieurobjecten. Met de overname van Skagerak wordt het assortiment meubels, verlichting en accessoires van Fritz Hansen uitgebreid met buitenmeubels.

Skagerak is een familiebedrijf dat in 1976 in Denemarken is opgericht. In 2020/21 behaalde Skagerak naar eigen zeggen zijn beste fiscale resultaat tot nu toe, met een verdubbeling van de omzet en een aanzienlijke groei in alle markten.

Josef Kaiser, ceo van Fritz Hansen: 'Skagerak en Fritz Hansen passen perfect bij elkaar. Beide zijn geworteld in Scandinavische designtradities en verantwoorde productie en staan ​​synoniem voor meubel- en interieurdesign van de hoogste kwaliteit. Met de overname van Skagerak kunnen we onze klanten, zowel particulier als professioneel, nu een groter productaanbod aanbieden, terwijl we ons bedrijf zowel in onze thuismarkt als internationaal versterken. Skagerak is een solide bedrijf, gevormd vanuit veel van dezelfde kernwaarden als Fritz Hansen. We zijn verheugd Skagerak te verwelkomen in de kudde.'

Beide bedrijven hebber ervoor gekozen de overnameprijs niet bekend te maken.Links

www.fritzhansen.com
www.skagerak.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, design, stoel, stoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, overname, overgenomen, neemt over, acquisitie, acquisition, acquires, koop, fusie, #fritzhansen, #skagerak

Gerelateerd nieuws
Noviteiten Prandina
Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
lees verder
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden