Nieuwe verkoopdirecteur Parador

Dinsdag 14 november 2023

Met onmiddellijke ingang wordt Dirk Boll bij Parador als Sales Director verantwoordelijk voor de verkoop in Centraal-Europa.
Nieuwe verkoopdirecteur Parador

In deze functie als sales director bij Parador is Dirk Boll verantwoordelijk voor de totale verkoop in de DACH-regio, de Benelux en Italië. Hij volgt Markus Ehler op, die in oktober op eigen verzoek het bedrijf verliet.

 

'Bij Parador liggen onze klanten ons na aan het hart. Met Dirk Boll hebben we een ervaren manager voor een van de belangrijkste strategische gebieden van onze onderneming. Samen met het bestaande verkoopteam zal hij onze marktpositie in de landen verder uitbouwen, onze succesvol gevestigde verkoopkanalen versterken en nieuwe mogelijkheden voor groei en investeringen openen,' zegt Neel Brandham, ceo van Parador.

 

Boll brengt uitgebreide ervaring in de vloeren- en inrichtingsmarkt mee naar Parador. Meest recent was hij sales manager Duitsland voor de Amerikaanse fabrikant van designvloeren Milliken. 'We zijn erg blij dat Dirk Boll ons managementteam komt versterken. Hij heeft ervaring in het managen van verkoopteams in heel Europa voor grote merken zoals Steelcase, Interface en als managing director van Anker Carpets,' voegt Bradham toe.

 

In zijn nieuwe functie zal Dirk Boll verantwoordelijk zijn voor de gespecialiseerde detailhandel, doe-het-zelf, e-commerce en commerciële verkoopkanalen.Links

www.anker-dueren.de
www.interface.com
www.millikencarpeteurope.com
www.parador.de
www.steelcase.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, parketvloeren, laminaatvloeren, pvcvloeren, verkoopdirecteur, dachregio, benelux, italie, management, milliken, detailhandel, dhzwinkels, ecommerce, verkoopkanalen, personalia, #parador, #ankerdueren, #ankercarpets, #interface, #millikencarpet, #steelcase

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
Speciale editie Domotex
In januari 2025 vind de Carpet & Rugs editie plaats van de Domotex, uiteraard weer in Hannover.
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
 
Exclusieve distributie Wicanders
lees verder
 
123 vloerkleed stopt
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden