Nieuwe tafels van Furnified

Vrijdag 10 maart 2023

Het Belgische meubelmerk Furnified creëert een aantal gloednieuwe designs in MicroSkin. Op deze manier biedt het bedrijf voor elke behoefte een passende tafel.
Nieuwe tafels van Furnified
Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified

Dankzij de cementlook ogen de nieuwe designs volgens Furnified tegelijkertijd stoer, robuust én elegant. Met de lancering van drie nieuwe Microskin eettafels in verschillende formaten wil het bedrijf inspelen op de (woon)behoeftes van elke designliefhebber. De Reef eettafel (foto 2) heeft een ovale vorm en past in een kleineren leefruimte. Voor grote gezinnen is Limoges (foto 1) geschikt, met een lengte van 260cm en ruimte voor acht personen. Vierkant model Geelong (foto 3) is geschikt voor vier personen.

 

Bij het bankhangen of het lezen van een boek in je zithoek, hoort natuurlijk ook een salontafel en ook op dit gebied pakt Furnified uit met twee nieuwkomers. De Mulhouse (foto 4 beschikbaar in zwart én een lichte tint) met zijn ovale vorm en originele poot, en de Strasbourg salontafel (foto 5), het kleine broertje van de gelijknamige eettafel. Deze heeft dezelfde organische vorm waardoor ze bij elkaar passen.

 

Toch nog andere wensen? Dan is een custom-made tafel in een afmeting en kleur naar keuze mogelijk, want alle Microskin designs van Furnified worden met de hand gemaakt in een gespecialiseerd atelier.Links

www.furnified.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, eettafel, bijzettafel, salontafel, kruk, ambacht, #furnified

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder
2 Nieuwe winkels Jysk
Jysk zet de uitbreiding in Nederland voort met de opening van twee nieuwe winkels.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden