Nieuwe tafels van Furnified

Vrijdag 10 maart 2023

Het Belgische meubelmerk Furnified creŽert een aantal gloednieuwe designs in MicroSkin. Op deze manier biedt het bedrijf voor elke behoefte een passende tafel.
Nieuwe tafels van Furnified
Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified

Dankzij de cementlook ogen de nieuwe designs volgens Furnified tegelijkertijd stoer, robuust én elegant. Met de lancering van drie nieuwe Microskin eettafels in verschillende formaten wil het bedrijf inspelen op de (woon)behoeftes van elke designliefhebber. De Reef eettafel (foto 2) heeft een ovale vorm en past in een kleineren leefruimte. Voor grote gezinnen is Limoges (foto 1) geschikt, met een lengte van 260cm en ruimte voor acht personen. Vierkant model Geelong (foto 3) is geschikt voor vier personen.

 

Bij het bankhangen of het lezen van een boek in je zithoek, hoort natuurlijk ook een salontafel en ook op dit gebied pakt Furnified uit met twee nieuwkomers. De Mulhouse (foto 4 beschikbaar in zwart én een lichte tint) met zijn ovale vorm en originele poot, en de Strasbourg salontafel (foto 5), het kleine broertje van de gelijknamige eettafel. Deze heeft dezelfde organische vorm waardoor ze bij elkaar passen.

 

Toch nog andere wensen? Dan is een custom-made tafel in een afmeting en kleur naar keuze mogelijk, want alle Microskin designs van Furnified worden met de hand gemaakt in een gespecialiseerd atelier.Links

www.furnified.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, eettafel, bijzettafel, salontafel, kruk, ambacht, #furnified

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & SÝn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden