Nieuwe salespromotor Heditex

Dinsdag 05 september 2023

Groothandel Heditex presenteert zich op de komende stofferingsvakbeurs Incoda van 24-26 september in Gorinchem dubbel met de vloerenlabels Meister en Bodiax. Ook met een nieuwe salespromoter van Meister!
Nieuwe salespromotor Heditex

Zoals we al eerder al uitgebreid meldden zal groothandel Heditex, met vestigingen in Vlaardingen en Boxtel, zich tijdens deze editie van de woningtextielvakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) presenteren met twee stands: één voor het vloerenmerk Meister en één voor Bodiax.

Sinds 1 juli 2023 wordt Heditex in Nederland bijgestaan door een salespromotor van Meister: 'We zijn erg verheugd met de komst van Quinten Esmeijer (foto),' zo meldt commercieel directeur René van Dekken van Heditex.

Samen met het enthousiaste verkoopteam van Heditex zal zijn aanwezigheid zorgdragen voor meer commitment en verbinding tussen afnemers en het merk Meister in Nederland.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.bodiax.com
www.bvprojectinrichting.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvc-vloeren, laminaatvloeren, collectie, merk, distributie, a-merk, exclusief, beurs, interieurbeurs, toekomst, visie, stand, exposant, presentatie, winkelpresentatie, dealers, klanten, vestigingen, raamdecoratie, fournituren, personalia, #bodiax, #meister, #meisterwerke, #incoda, #interieurcollectiedagen, #heditex, #bvprojectinrichting

Gerelateerd nieuws
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
Unilin koopt Balta-site
Quick-Step moeder Unilin heeft een veertien hectare groot terrein van voormalig buurman Balta in Avelgem opgekocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden