Nieuwe sales manager Forest

Dinsdag 21 december 2021

Vincent van Osch is dit najaar in dienst gekomen bij de gordijnrailspecialist Forest Group, als sales manager Nederland.
Nieuwe sales manager Forest

Vincent van Osch (foto) is sinds september werkzaam bij Forest Group in Deventer en is het aanspreekpunt voor groot-zakelijke klanten in Nederland. Na zijn studie Internationaal Management heeft hij in diverse commerciële functies gewerkt: van bedrijfsleider in de mode tot commercieel manager in de communicatie en tot voor kort accountmanager in de meubelbranche, circa drieeneenhalf jaar bij Zijlstra uit Tiel.
 
Forest maakt gordijnrails en verwacht dat het aandeel smart home bediening zal toenemen. Van Osch ziet die marktontwikkeling en de positionering van Forest binnen Nederland als een erg mooie uitdaging voor de komende jaren.Links

www.forestgroup.com
www.zijlstra.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, gordijn, project, stoffering, ophang, rails, roede, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissť, verkoop, confectie, groothandel, grossier, wave, plooi, ponstang, smart home, ks, vincent van osch, personalia, #forest, #forestgroup, #zijlstra

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden