Nieuwe rail van Internova

Woensdag 23 augustus 2023

Vol trots presenteert Internova Professional Lighting de nieuwste toevoeging aan het assortiment van het bedrijf, de Powergear 1-Fase Rail.
Nieuwe rail van Internova
Nieuwe rail van Internova Nieuwe rail van Internova

Geïnspireerd op het subtiele profiel van het bestaande 48V Railsysteem, heeft Internova in samenwerking met Powergear het compacte de minimalistische 230V Powergear 1-Fase Rail (foto 1 en 2) ontwikkeld. Het product is geschikt voor zowel residentiële als B2B-projecten en geschikt om met een breed scala aan accessoires te combineren.

 

De Powergear 1-Fase Rail is volgens Internova veelzijdig inzetbaar en past zich aan de specifieke eisen van ieder project aan. Zo kan het systeem worden gebruikt accessoires zoals L-, T- en X-stukken. De 1-Fase 230V aansluiting maakt niet alleen de installatie eenvoudiger, maar zorgt ook voor een bredere inzetbaarheid van dit railsysteem.

 

Een van de grote voordelen van het 1-Fase Railsysteem is de compatibiliteit met een ruime selectie compacte 1-Fase Railspots en hangarmaturen. Zo is het systeem bijvoorbeeld goed te combineren met de Meteora-serie (foto 3), die begin dit jaar nog werd uitgebreid met een gependelde uitvoering. De Meteora-serie is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en is optioneel uit te voeren met een gekleurde binnenring in het wit, goud of zwart.Links

www.internova.nl

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, verlichting, hanglamp, lamp, licht, light, led, design, ontwerp, #internova

Gerelateerd nieuws
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden