Nieuwe rail van Internova

Woensdag 23 augustus 2023

Vol trots presenteert Internova Professional Lighting de nieuwste toevoeging aan het assortiment van het bedrijf, de Powergear 1-Fase Rail.
Nieuwe rail van Internova
Nieuwe rail van Internova Nieuwe rail van Internova

Geïnspireerd op het subtiele profiel van het bestaande 48V Railsysteem, heeft Internova in samenwerking met Powergear het compacte de minimalistische 230V Powergear 1-Fase Rail (foto 1 en 2) ontwikkeld. Het product is geschikt voor zowel residentiële als B2B-projecten en geschikt om met een breed scala aan accessoires te combineren.

 

De Powergear 1-Fase Rail is volgens Internova veelzijdig inzetbaar en past zich aan de specifieke eisen van ieder project aan. Zo kan het systeem worden gebruikt accessoires zoals L-, T- en X-stukken. De 1-Fase 230V aansluiting maakt niet alleen de installatie eenvoudiger, maar zorgt ook voor een bredere inzetbaarheid van dit railsysteem.

 

Een van de grote voordelen van het 1-Fase Railsysteem is de compatibiliteit met een ruime selectie compacte 1-Fase Railspots en hangarmaturen. Zo is het systeem bijvoorbeeld goed te combineren met de Meteora-serie (foto 3), die begin dit jaar nog werd uitgebreid met een gependelde uitvoering. De Meteora-serie is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en is optioneel uit te voeren met een gekleurde binnenring in het wit, goud of zwart.Links

www.internova.nl

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, verlichting, hanglamp, lamp, licht, light, led, design, ontwerp, #internova

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder
Veel activiteiten op Incoda
Op Interieur Collectie Dagen (Incoda), van zondag 24 t/m dinsdag 26 september, is er voor de bezoeker veel te beleven in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Studio Mariska Jagt failliet
Eerder dit jaar was Studio Mariska Jagt nog bezig met de ontwikkeling van eigen meubels. De firma zocht een partner om de meubellijn op de markt te brengen. Op 12 september ging de Studio failliet, een dag later gevolgd door een meubelmaker in Delft.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden