Showup merken uitgelicht

Dinsdag 22 augustus 2023

Wat is een vakbeurs zonder exposanten? 300 Merken zijn op 3 en 4 september te vinden op Showup, in de Brabanthallen in Den Bosch. Interieurjournaal stelt enkele bedrijven en hun producten voor.
Showup merken uitgelicht
Showup merken uitgelicht Showup merken uitgelicht Showup merken uitgelicht Showup merken uitgelicht

Printworks komt uit Stockholm en maakt functionele alledaagse producten te maken met een nieuwe esthetische twist. De Riviera lamp (foto 1) van het bedrijf is geïnspireerd op het eclectische silhouet van strandparasols langs de Rivièra. B2B verkoop via Abodee.

 

Deze knap ontworpen eikenhouten snijplanken (foto 2) zijn een soort optische illusie: door de hoeken van 45 graden kun je ze bovendien handig in elkaar schuiven. De Denen achter Ekta Living vinden dat de keuken een gezellige en nette plek moet zijn die inspireert tot koken. Via Piffany Copenhagen.

 

Onder de naam Memooi maakt Anneloes van Gool lampen van oude glazen lampenkappen (foto 3). De glazen lampenkapjes die zij verzamelt dateren uit de jaren '20-'70. Ze krijgen nieuwe bedrading worden gecombineerd met handgemaakte glazen en houten kralen.

 

Sophie Home uit Londen is dit najaar nieuw op Showup. Het merk maakt plaids en kussens (foto 4) en heeft ook een kindercollectie met speelgoed, dekens en babyslofjes. De ontwerpen zijn volgens de organisatie gedurfd en eigentijds met opvallende kleurstellingen.

 

Het Sweet wandsysteem van Studio Mippe heeft vrolijke kleuren om met elkaar te combineren. Voor een kleurrijke presentatie van mooie dingen. In dit plankje (foto 5) zit een reageerbuisje waar een bloemetje of heel klein plantje in past. Op het plankje zelf is ook nog ruimte.

 

Naast veel productnieuws zijn er ook diverse lezingen tijdens de beurs te bezoeken. Tickets boeken voor Showup op 3 en 4 september 2023 in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch kan via deze link.Links

www.showup.nl
www.printworksmarket.com
www.interhal.nl/abodee
www.ektaliving.com
www.memooi.nl
www.sophiehome.com
www.studiomippe.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, beurs, fair, event, accessoires, decoratie, woondecoratie, tableware, servies, tafelstyling, #ablestyling, tafeldecoratie, tafeldekken, meubels, kast, tafel, stoel, fauteuil, #growup, #listenup, #gearup, #showup, #startup, #showupevent

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŽle problemen is gekomen.
lees verder
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden