Nieuwe projectcollectie Kobe

Maandag 04 september 2023

Interieurstoffengroothandel Kobefab introduceert onder haar bekende merk Kobe een nieuwe vlamvertragende collectie stoffen met hoge akoestische waarde.
Nieuwe projectcollectie Kobe
Nieuwe projectcollectie Kobe Nieuwe projectcollectie Kobe Nieuwe projectcollectie Kobe Nieuwe projectcollectie Kobe

Foto's: 1. Lyrics - 2. Moiré - 3. Alpha - 4. Omega - 5.Sound

 


Kobe introduceert een nieuwe reeks inherente vlamvertragende stoffen in een aantrekkelijk kleurenpalet. Deze collectie straalt Kobe’s filosofie op gebied van de projectstoffen uit: 'design ontmoet functionaliteit!'

 

Alle stoffen in deze collectie zijn getest op hun akoestische eigenschappen en geluidsabsorptiewaarden. Deze kwaliteiten zijn ook grondig getest op duurzaamheid, soepelheid en vlamvertragende eigenschappen. Hierdoor voldoen ze aan de vereiste normen van Kobe voor zowel residentieel als project toepassingen.

 

De collectie bestaat uit gordijnstoffen en transparanten die zijn ontwikkeld vanuit de designvisie van tijdloze elegantie. De nadruk ligt op een natuurlijke look en feel, zachte haptiek, textuur details en trendy kleuren.

 

Alle kwaliteiten in deze collectie zijn kamerhoog waardoor naadloze gordijnen voor de meeste raamafmetingen mogelijk zijn. Een all-over gedessineerde Dim-out (Lyrics) met een hoge thermische isolatie en akoestische waarde en een verbluffende, zijdeachtige aanvoelende moiré gordijnstof (Moiré), behoren tot de hoogtepunten van deze collectie.

 

Een satijnen, Ottomaanse rib (Alpha) en een tweekleurige linnenlook (Omega) in de nieuwste kleurenplatten, zorgen voor tijdloze producten. Deze zijn gemakkelijk te combineren in allerlei interieurontwerpen. Het kleurenpallet biedt zowel commerciële basiskleuren als rijk, heldere kleuren om unieke interieur statements te creëren voor zowel residentieel als commerciële toepassing.

 

De akoestische eigenschappen blijken uit de geluidabsorptie, die tussen 0.55–0.80 ligt. De nieuwe stoffen zijn onder andere te zien in de showroom van Kobefab in het ETC te Culemborg (standnummer 97a) en de showroom bij het bedrijf in Valkenswaard.Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

nieuws, interieur, stoffen, gordijnen, collectie, vlamvertragend, akoestiek, geluidsdempend, projectstoffen, design, functionaliiteit, duurzaamheid, soepelheid,residentieel, project, textuur, trendy, kleuren, kamerhoog, dimout, satijn, interieurontwerp, showroom, #kobe, #kobefab, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
 
Kennis opdoen op R+T 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden