Nieuwe ontwerpen van Moooi

Vrijdag 24 mei 2019

Moooi introduceert twee nieuwe ontwerpen. De Plant kroonluchter, van Kranen/Gille en de de Liberty tafel van Atelier van Lieshout.
Nieuwe ontwerpen van Moooi
Nieuwe ontwerpen van Moooi Nieuwe ontwerpen van Moooi Nieuwe ontwerpen van Moooi

De twee nieuwe designs van Moooi werden officieel gelanceerd in de New York Brand Store tijdens de New York Design week. Vanaf nu zijn zij in de hele wereld te zien in de brand stores van het bedrijf. De Liberty table is een schoolvoorbeeld van kunst die is omgezet in een design object. De strakke lijnen en het stevige hout roepen een gevoel van nostalgie op en een verlangen naar het plattelandsleven, maar combineren dit met moderne luxe. De tafel is gemaakt uit Amerikaans walnoothout.

 

De kroonluchter Plant is een onderdeel van een kleine collectie van verschillende 'plant' designs die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor het NoordBrabants Museum. De filosofie achter de kroonluchter is de imitatie van natuurlijke structuren. De takken van de kroonluchter groeien en spreiden zich uit in verschillende richtingen, maar komen weer samen in bevroren koepels van licht.Links

www.moooi.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, verlichting, lamp, led, armatuur, licht, hanglamp, meubel, tafel, design, museum, museaal, mooi, #moooi

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden