Nieuwe Nimbus wallwashers en spots

Vrijdag 01 maart 2019

De nieuwe generatie Module Q-armaturen van Nimbus bieden hoogwaardige en precieze belichting waarvan de bron praktisch onzichtbaar is.
Nieuwe Nimbus wallwashers en spots
Nieuwe Nimbus wallwashers en spots Nieuwe Nimbus wallwashers en spots Nieuwe Nimbus wallwashers en spots Nieuwe Nimbus wallwashers en spots Nieuwe Nimbus wallwashers en spots

Er zijn drie typen armaturen: Modul Q One, Q Four en Q Four TT plafondspots en wallwashers. Het gerichte licht maakt de realisatie van specifieke lichtzones en de accentuering van oppervlakken en ruimtes mogelijk met een stralingshoek van 40° of 80°. Modul Q kan worden gebruikt in woonruimten, maar zeker ook projectmatig in bijvoorbeeld galerijen, medische praktijken en restaurants.

De compacte modules (afmetingen van de Q Four TT zijn 128 x 128 x 40 (+10) cm) zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in mat zwart of mat wit. Ze hebben ingebouwde lenzen met één of vier krachtige LED's. Nimbus ceo Dietrich F. Brennenstuhl stelt dat het licht van buitengewone helderheid is. De intensiteit en kracht is verrassend hoog, maar is ook warm en gezellig.

Agent van het bedrijf uit Stuttgart is in België Light & NRJ uit Everberg en In Nederland Koenenco uit Vught.

 Links

www.nimbus-group.com
www.nimbus-group.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, #nimbus, #nimbusgroup, #moduleq, #lightnrj, #koenenco

Gerelateerd nieuws
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Veel nieuws van Studio Henk
Het Nederlandse meubelmerk Studio Henk komt dit najaar met een nieuwe serie meubels en zijn eerste lampencollectie.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder
Lezingen en presentaties in ETC
Op 23 en 24 september is het weer tijd voor de ETC Design Experience. Natuurlijk zijn er veel mooie nieuwe collecties te zien, maar er is ook uitgebreid lezingenprogramma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden