Nieuwe naam Kolony

Woensdag 16 november 2022

Trendy woonaccessoires, maar wel met een eigen twist en stijl, dat is waar Kolony voor staat. Het bedrijf was aanwezig op Meubelbeurs Brussel en laat in zijn nieuwsberichten weten dat het bedrijf van naam verandert, Kolony wordt HomeBound.
Nieuwe naam Kolony

Het nieuwe logo wordt al gebruikt, maar Kolony lijkt nog niet helemaal over te zijn op de nieuwe naam. Duidelijk is dat het doel van het bedrijf hetzelfde blijft, commerciële collecties leveren die on-trend zijn. De artikelen van HomeBound zijn te vinden in de eigen Cash & Carry in Oldebroek, bij Trends & Trade in Venlo en op vakbeurzen als Trendz en Meubelbeurs Brussel.

 

HomeBound heeft hebben een nieuwe collectie karpetten binnen gekregen. De collectie bestaat uit natuurlijke tinten karpetten die volgens het bedrijf heerlijk zacht aanvoelen.

 

 Links

www.kolony.nl
www.home-bound.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gift, accessoire, geschenk, cadeau, kado, beurs, huisshow, evenement, show, droogbloem, vaas, tafel, klok, bloem, woondecoratie, cash & carry, #kolony, #cashcarry, #homebound

Gerelateerd nieuws
 
Showup in januari 2023
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden