Architect at Work Amsterdam

Woensdag 16 november 2022

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 strijkt Architect@work neer in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de buurt van Amsterdam.
Architect at Work Amsterdam
Architect at Work Amsterdam Architect at Work Amsterdam

Tijdens de laatste editie van Architect@work op 14-15 september 2022 in Rotterdam was reeds bekend gemaakt dat er een editie in Amsterdam zou komen. Nu zijn ook de data bekend geworden: 27 en 28 september 2023. Tot op heden werd de 'speeddate'-noviteitenbeurs Architect@work in Nederland alleen iedere twee jaar in Rotterdam georganiseerd, waar de beurs weer op 11-12 september 2024 op het programma staat.

 

'Na negen succesvolle edities in Rotterdam – met gemiddeld zo’n 4.500 bezoekers – versnellen we nu de frequentie naar jaarlijks, waarbij we afwisselend Rotterdam en Amsterdam aandoen,' vertelt Anne Laure van de Ginste van de beursorganisatie Kortrijk Xpo Adviesbureau enthousiast: 'Na de editie  in Rotterdam afgelopen september volgt in 2023 daarom een editie in Amsterdam, om dan in 2024 weer terug te komen in Rotterdam, enzovoorts.'

 

Het thema van de beurs zal opnieuw Healthy Materials’ zijn. Naast het lezingenprogramma, dat Architectenweb organiseert, komt dit bijvoorbeeld terug in de materialententoonstelling Healthy Heroes door Materialdistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (Daph).

 

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de exposanten die in de bekende compacte stands op de beurs hun innovaties tonen. Naar verwachting zo’n honderdzestig exposanten presenteren hun noviteiten. Daarbij zijn bij tal van exposanten natuurlijk ook ‘healthy materials’ te zien.

 

Naast de Nederlandse biënnales in Rotterdam en nu Amsterdam, zijn er in België ook twee: in Kortrijk (11-12 mei 2023) en Brussel (29-30 mei 2024). Daarnaast wordt Architect at work door heel Europa georganiseerd: Barcelona, Berlijn, Bilbao, Bordeaux, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Kopenhagen, London, Luxemburg, Lyon, Madrid, Marseille, Milaan, München, Nantes, Oslo, Parijs, Rome, Stuttgart, Turijn, Warshau en Zürich.

 

Architect@work wordt 27 en 28 september 2023 gehouden in Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaanstad.Links

www.architectatwork.nl
www.taets.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, architectuur, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, kantoor, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, tentoonstelling, architect, binnenhuisarchitect, rotterdam, zaandam, amsterdam, project, @atw_intl, #atw, #atwnl, #architectatwork, #ahoy, #kortrijkxpo, #taets

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden