Nieuwe Moduleo Select en Transform

Dinsdag 26 februari 2019

Vloerbedekkingfabrikant IVC heeft de Moduleo pvc-vloercollecties Select & Transform uitgebreid met een aantal nieuwe dessins.
Nieuwe Moduleo Select en Transform
Nieuwe Moduleo Select en Transform Nieuwe Moduleo Select en Transform

De modulaire pvc-planken en -tegels combineren hout- en steendessins met de bekende praktische voordelen van vinyl: Moduleo's Protectonite® toplaag zorgt voor een hoge slijtvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en garantie op lange termijn.

Moduleo Select heeft al veel dessins en kleuren. Nieuwkomer Brio Oak voegt daaraan warme eiktinten toe. Ook in de zacht gebleekte versie (foto 1) straalt deze vloer een authentieke, natuurlijke charme uit. Door een uitgesproken V-groef zien de planken er nog realistischer uit.

De tegelcollectie van Moduleo Select is uitgebreid met de zandsteen Venetian Stone (foto 2).

Moduleo Transform heeft volgens Mohawk-dochter IVC meer een trendy design, een slijtvaste toplaag van 0,55 mm dikte en nieuwe XL- en visgraatformaten. Ook nieuw in het assortiment zijn Mexican Ash - een verrassend houteffect met een waaier van kleuren -, Sherman Oak (foto 3) en Chester Oak, voor een natuurlijke parketlook. De Country Oak planken hebben unieke patronen uit de natuur.

Nieuw bij de Transform-tegels is de Hoover Stone met het uiterlijk van subtiel uitgesleten beton.

 Links

www.ivcgroup.com
www.moduleo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #moduleo, #ivc

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Tarkett breidt Fushion gamma uit
En van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en LVT vloeren. De vloerenfabrikant breidt dit gamma nu uit, voor nog meer keuzemogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden