Nieuwe manager Decorette

Donderdag 27 maart 2014

Opnieuw wijzigingen in de organisatie van Euretco. Angela van Dongen volgt Karin Witteveen op als manager van de franchiseformule Decorette, onderdeel van retailservice-organisatie Euretco uit Hoevelaken. Angela van Dongen is sinds 2001 werkzaam bij Euretco onder andere in de functie van hoofd productmanager. Ze is tevens verantwoordelijk voor het concept 'Binnen!'
Nieuwe manager Decorette

Vorige maand werd reeds bekend dat Directeur Euretco Wonen Maarten Bakker de leiding krijgt over Euretco Financial Services (EFS) en het Centraal Leveranciers-management. Zijn opvolger wordt de huidige directeur van beddenconcern Hilding Anders: Ludo Campman. Tot zijn opvolging aldaar geregeld is, neemt Harry Bruijniks, CEO van Euretco, de functie waar.

Decorette is een formule van Euretco. De franchiseformule heeft zo’n zestig vestigingen in Nederland. Angela van Dongen op de Euretco-site: ‘Ik kijk uit naar deze volgende uitdaging en wil Decorette, al veertig jaar actief op de Nederlandse markt, een nieuwe impuls geven om de formulenaam nog steviger op de kaart te zetten.'
Van Dongen heeft een rijke ervaring opgebouwd in de woningtextielbranche die ze nu gaat toepassen bij Decorette. Ze staat volgens Euretco bekend als een hands-on manager, die goed in staat is om beleid pragmatisch naar de winkelvloer en herkenbaar voor ondernemers te vertalen.

Wat dit betekent voor de positie van Karin Witteveen is op dit moment niet bekend en desgevraagd gaf zij aan daar pas over een paar weken uitsluitsel over te willen en kunnen geven.


Links

www.decorette.nl
www.euretco.com

Tags

woningtextiel, raamdecoratie, vloeren, woonaccessoires, meubelen, verlichting, slapen

Gerelateerd nieuws
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder
Nieuwe data Tendence
Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
lees verder
Werking Somnox-slaaprobot betwijfeld
Verbetert de Somnox-slaaprobot van Auping je nachtrust echt? Somnox beweert in haar reclame van wel, maar geeft in een item van Radar Radio toe dat hier nog geen wetenschappelijk bewijs voor is.
lees verder
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Ook woninginrichting juni feest!
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 2019 2,8% meer omzet geboekt dan in juni 2018. De interieurbranche heeft het opnieuw zeer goed gedaan!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden