Nieuwe manager Decorette

Donderdag 27 maart 2014

Opnieuw wijzigingen in de organisatie van Euretco. Angela van Dongen volgt Karin Witteveen op als manager van de franchiseformule Decorette, onderdeel van retailservice-organisatie Euretco uit Hoevelaken. Angela van Dongen is sinds 2001 werkzaam bij Euretco onder andere in de functie van hoofd productmanager. Ze is tevens verantwoordelijk voor het concept 'Binnen!'
Nieuwe manager Decorette

Vorige maand werd reeds bekend dat Directeur Euretco Wonen Maarten Bakker de leiding krijgt over Euretco Financial Services (EFS) en het Centraal Leveranciers-management. Zijn opvolger wordt de huidige directeur van beddenconcern Hilding Anders: Ludo Campman. Tot zijn opvolging aldaar geregeld is, neemt Harry Bruijniks, CEO van Euretco, de functie waar.

Decorette is een formule van Euretco. De franchiseformule heeft zo’n zestig vestigingen in Nederland. Angela van Dongen op de Euretco-site: ‘Ik kijk uit naar deze volgende uitdaging en wil Decorette, al veertig jaar actief op de Nederlandse markt, een nieuwe impuls geven om de formulenaam nog steviger op de kaart te zetten.'
Van Dongen heeft een rijke ervaring opgebouwd in de woningtextielbranche die ze nu gaat toepassen bij Decorette. Ze staat volgens Euretco bekend als een hands-on manager, die goed in staat is om beleid pragmatisch naar de winkelvloer en herkenbaar voor ondernemers te vertalen.

Wat dit betekent voor de positie van Karin Witteveen is op dit moment niet bekend en desgevraagd gaf zij aan daar pas over een paar weken uitsluitsel over te willen en kunnen geven.


Links

www.decorette.nl
www.euretco.com

Tags

woningtextiel, raamdecoratie, vloeren, woonaccessoires, meubelen, verlichting, slapen

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Trendz kondigt sprekers aan
Na een succesvolle introductie tijdens de voorjaarseditie introduceert Easyfairs opnieuw workshops en presentaties tijdens Trendz Najaar 2019. De eerste sprekers zijn nu bekend.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden