Nieuwe Luxaflex vouwgordijnen

Dinsdag 09 oktober 2018

De nieuwe collectie vouwgordijnen van raambekledingsleverancier Luxaflex bestaat uit twee delen: Elegant Wonen en Tijdloos Wonen.
Nieuwe Luxaflex vouwgordijnen

In de collectie Luxaflex® vouwgordijnen is keuze uit meer dan 100 items. Naast verschillende decoratieve mogelijkheden is er de keuze gevoerd of ongevoerd en varieert de stofkeuze van zijde en linnen en de kleuren velvet tot metallic. Ook zijn er stoffen met een akoestische en vlamvertragende werking of met een Cradle to Cradle Certified™ Brons certificaat. Alle producten worden op maat gemaakt en zijn voorzien van kindveilige klikringen.

De Luxaflex vouwgordijnen-collectie Tijdloos Wonen biedt een goede basisoplossing voor iedereen: breed-toepasbare stoffen die aansluiten bij iedere interieurstijl van modern en strak tot een romantische en klassieke inrichting. Deze collectie is beschikbaar in de drie typen voeringen: lichtdoorlatend, thermo of verduisterend. Deze wordt geleverd met een kindveilige metalen kettingbediening, witte hardware en witte koorden. De stofplooi wordt gecreëerd door baleinen die met de hand aan de achterkant van het vouwgordijn genaaid zijn. Daardoor heeft deze collectie vouwgordijnen simpele, rechte lijnen, die de natuurlijke schoonheid van de stof tonen.

De collectie Elegant Wonen is leverbaar in dertien stofkwaliteiten, zes hardware-kleuren in een lichtdoorlatende (Seta) of verduisterende (Ferla) voering. Deze collectie heeft ronde aluminium baleinen, die voorzien zijn van een meeverende magneet die zorgt voor een strakke tunnel. Ook zijn deze vouwgordijnen verkrijgbaar met SmartCord-kettingbediening of met het bedieningssysteem PowerView Motorisation.

 Links

www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, powerview, smartcord, buitenzonwering, #luxaflex, #smartcord, #powerview

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
 
Kobe brengt Artisan
lees verder
 
Headlam in horren
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Nieuwe Duo rolgordijnen
B&C Raamdecoratie heeft vorige maand de nieuwste collectie Bécé Duo rolgordijnen gelanceerd met luxe stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden